stadsstranden_banner

Restaurant Aa Zicht (Zoetermeer)

stadsstranden

Restaurant Aa Zicht is een verborgen plekje aan de Zoetermeerse plas waar je heerlijk kunt ontspannen, weg van alle hectiek.  Op een zomerse dag kun je genieten op het grote terras.

Ambiance Restaurant Aa Zicht

Aa zicht ligt aan de Zoetermeerse plas in het recreatiegebied Noord Aa. Op het grote terras is het geweldig genieten en heb je een indrukwekkend uitzicht.Restaurant aa zicht Het naastgelegen strand en natuurgebied is een prachtige omgeving om te wandelen, fietsen, zonnen of zwemmen.

Eten en drinken

Je kunt heerlijk lunchen of dineren bij Restaurant Aa zicht of er zelfs genieten van een high tea.
Genket voor de lunch eens van een heerlijk broodje zalm of pikante kip met een kopje koffie.
Aanraders voor het diner zijn de saté van ossehaas of een heerlijk bord met verse gamba’s.Restaurant aa zicht Sluit af met een coupe Amarenen of een van de andere desserts.

 

Recreatiegebied Noord Aa

Veel Zoetermeerders maken het hele jaar door gebruik van recreatiegebied Noord Aa. Ze komen er wandelen, surfen of genieten van de natuur. Ook maken duizenden mensen op mooie dagen gebruik van het strand, de zonneweide en de omliggende fiets- en wandelpaden.Noord aa

Aan het zandstrand is het tijdens warme zomerdagen goed vertoeven. Op een deel van het strand is naaktrecreatie toegestaan. Het zwemwater heeft een afgebakend gedeelte en is uitermate geschikt voor kinderen omdat het lang ondiep blijft. Op de plas kunnen verschillende watersporten worden beoefend, zoals duiken, wind- en kitesurfen, kanoën, drakenboot-varen en zeilen.
Langs het water bevinden zich rustgevende ligweides met hier en daar vaste barbecueplekken. Heerlijk wandelen, fietsen, skeeleren of gewoon lekker een terrasje pakken.

Details

Adres:

Strand 1
2725 KA Zoetermeer
info@aa-zicht.nl
079 341 0420
Parkeren:

Je kunt parkeren op het naastgelegen parkeerterrein

Seizoen:

Hele jaar open

Openingstijden

Dagelijks van 10u tot 22u geopend.
Keuken geopend van 11u tot 21u.

Website:

https://www.aa-zicht.nl/

Menu

https://www.aa-zicht.nl/menu

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/restaurantaazicht/

Instagram:

Bekijk ook:
Zoetermeer

Tags: , , , ,