stadsstranden_banner

Restaurant Club REX (Hilversum)

stadsstranden

Restaurant Club REX is een streetfood restaurant en club in het centrum van Hilversum.Onlangs kregen de kaart en het interieur een nieuw jasje. REX Hilversum is een restaurant en club in één. Het restaurant bevindt zich in de oude bioscoop (gebouwd in 1913) van Hilversum.

Foter restaurant REX

Het belangrijkste was het behoud van dezelfde kwaliteit als die van tien jaar geleden. Restaurant Club REX werkt onder het motto ‘love food, love drinks, love music’, en dit komen ze zeker na.

Restaurant Club REX

Ambiance Restaurant Club REX

Naast de open keuken is er een grote U-vormige bar in het midden van het pand. De gouden bar splitst de grote ruimte in twee delen. Het restaurant heeft een sfeer van Miami Vice door de pasteltinten en Art deco-sfeer. Restaurant Club REXDe muziek uit de jaren tachtig en negentig sluit hierop aan. Op de zaterdagavond draait een live DJ muziek wat verder de sfeer vergroot.

Flub Rex

Tapasstijl streetfood

Het menu bij REX bestaat uit Streetfood, sharing is bovendien het devies. Dus je kunt met je tafelgenoten van elke gerechtje wat proeven. Hierbij zijn gerechtjes vanuit de gehele wereld te krijgen om zo een culinaire wereldreis te maken, waaronder europese, aziatische, amerikaanse gerechtjes. probeer eens de tonijn Tataki of de New York cheese cake. Het vlees krijgt extra smaak door de houtskooloven.Restaurant Club REX

Club REX

Club REX is het uitgaansgedeelte van REX. Er wordt gemengde muziek gedraaid en er is ruimte voor zo’n 200 partygangers. Club REXBoven is bovendien een VIP gedeelte gereserveerd. Het plafond van de club wordt gekenmerkt door een grote schotel die van vorm en kleur veranderd. Het geluid is conform de laatste techniek en er draaien verschillende DJ’s en er zijn avonden waarop themafeesten worden gehouden.

Details

Groest 23
1211CZ Hilversum
E-mail: info@rexhilversum.nl
Telefoon: 035 631 9529

Parkeren:

Foyer Restaurant Rex ligt in het centrum van Hilversum en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkeren kan gemakkelijk in de Q-Park garage vlakbij het restaurant of op de parkeerplaatsen gelegen aan het marktplein.

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden
Ma-Do open van 1100-01.00
Op vrijdag en zaterdag tot 03.00 en zondag tot 0.00

Website:

https://www.rexhilversum.nl/

Menu:

Lunch
Diner

Twitter:

https://mobile.twitter.com/rex_hilversum

Facebook:

https://www.facebook.com/clubrexhilversum/

Instagram:

https://www.instagram.com/clubrexhilversum/

Bekijk ook:
Streetfood restaurants

Tags: , , , , , , ,