stadsstranden_banner

Rooftop GAPP (Amsterdam)

stadsstranden

Rooftop GAPP is de nieuwe naam van rooftop HOPP, een rooftop en biergarten gesitueerd op het dak van Hotel CASA IN Amsterdam Oost. GAPP is afgeleid van Gabbe Scheltema de grondlegger van Hotel CASA. Op dezelfde plek is nu een nieuwe en totaal heringerichte rooftop te vinden waar je lekker kunt relaxen. Maak kennis met GAPP.

Bier en eten bij Rooftop GAPP

Een hoofdrol bij deze rooftop bar weggelegd voor de verschillende bieren die er ter beschikking zijn. Er is zelfs een speciale bierkaart bij GAPP waar de echte bierliefhebber zijn of haar hart kan ophalen.

rooftop gapp

Denk hierbij aan verschillende Ales, I.P.A.’s en donkere bieren, maar ook een heerlijke normale verse pils van de tap is uiteraard te bestellen.

De menukaart sluit perfect aan op de bierkaart en heeft een Duits/Oostenrijkse touch met een scala aan Flammkuchen, Holsteiner burger, Kaiserschmarrn of diverse verse salades en bites.

Sfeer en groenste rooftop

De rooftop op het dak is de groenste van Amsterdam. Zo waan je je even in een oase op hoogte in de drukke stad. rooftop GappDoordat er veel kruiden aanwezig zijn tussen al het groen, zijn de planten niet alleen mooi om tussen te zitten maar ook functioneel aangezien er enkele belangrijke ingrediƫnten worden gekweekt voor de gerechten die GAPP op de kaart heeft staan. Op de lange loungebanken of andere zitjes kun je genieten van een heerlijk biertje in de zon en vergeet je even dat je in een drukke metropool bent maar waan je je op een berg in Oostenrijk.

Hotel Casa

Rooftop GAPP is gevestigd op het dak van Hotel Casa. Hotel Casa, voorheen Casa 400, is de naam van een hotel in Amsterdam-Oost, dat in de Zomerperiode tevens deels dienstdoet als studentenhuis. Het pand wordt beheerd door de Stichting Casa Academica. rooftop gappHet grootste gedeelte is nu permanent hotel. Met een restaurant, een inpandige tuin, een bar, 13 vergaderzalen en gratis Wifi is het van alle gemakken voorzien. In 2010 is het uitgeroepen tot Best Hotel Concept en behaalde ook de Gouden Green Key. Daarnaast heeft Casa 400 in 2011 de HotAm Award gewonnen voor het meest spraakmakende hotel van Amsterdam.

Details

Adres:
Eerste Ringdijkstraat 4
1097 BC Amsterdam
020-2078099

info@gapp-amsterdam.nl

Parkeren:
Hotel Casa heeft een eigen ondergrondse garage.

Route:
Geef eerste Ringdijkstraat 4 in voor navigatie.

Menu:

Seizoen:
Hele jaar open (coronasluiting van kracht in april 2020)

Openingstijden:
Elke dag van 10:00-23:00 (coronasluiting april 2020)

Website:
https://hotelcasa.nl/gapp

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/GAPP.Casa.Amsterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/gapp.amsterdam/

Bekijk ook:
Biergarten

Tags: , , , ,