stadsstranden_banner

Roses Beach (Arnhem)

Marc

Roses Beach is het stadsstrand in de zomermaanden aan de Rijnkade in Arnhem. Gestart vanuit het voormalige Roses Lounge, en nu onderdeel van de Foodhall Arnhem.

Stadsstrand Roses Beach

Je kunt bij Roses Beach heerlijk met de voeten in het zand genieten van het mooie weer. In de zomerse maanden, van mei tot september, brengt Roses Beach het strand naar de stad. Even afkoelen kan ook. Met de vernevelaars en een zwembad is er genoeg plek om af te koelen. Naast plekken in de zon zijn er ook schaduwplekken waar je kan genieten van de lekkerste cocktails! Houd de Rose’s Beach Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste updates en nieuwtjes.

Roses Beach

Je kunt genieten van een uitgebreide selectie cocktails. Daarbij horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Denk aan een bittergarnituur, nacho chips en heerlijke borrelplanken. Mocht je extra trek hebben dan kon je natuurlijk altijd verder gaan proeven bij de Foodhall Arnhem.

Roses beach arnhem

Rijnkade

De Rijnkade is een straat en kade in het centrum van de Nederlandse stad Arnhem gelegen aan de rivier de Rijn. De Rijnkade loopt tussen de John Frostbrug en de Nelson Mandelabrug. De kade biedt horeca met terrassen tijdens de zomermaanden en als herinneringsplek van de Slag om Arnhem.

 

Details

Adres:
Rijnkade 49
6811 HB Arnhem
Tel. 026-3519491

Menu:

Seizoen:
Mei- September

Openingstijden:
Zie facebookpagina

Website:

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/RosesBeachArnhem

Instagram:

Bekijk ook:
Gelderland

Tags: , , , , ,