stadsstranden_banner

Foodhall Arnhem (Arnhem)

stadsstranden

Foodhall Arnhem, gelegen aan de Rijnkade te Arnhem, brengt diverse wereldkeukens samen naar één plek. In de zomer gecombineerd met stadsstrand Rose’s Beach. Bij Foodhall Arnhem zorgen enthousiaste ondernemers en culinaire talenten voor de lekkerste hapjes en drankjes. Hier kun je het ultieme vakantiegevoel ervaren doordat het lijkt alsof je je op een buitenlandse markt bevindt. Zo kun je het ultieme vakantiegevoel bij Foodhall Arnhem ervaren.

Indeling Foodhall Arnhem

Elke ruimte heeft haar eigen sfeer en indeling, passend bij de authenticiteit van de keuken en smaak van de standhouder. Dus dertien keukens met dertien verschillende sferen en smaken. De wereldse gerechten worden bereid en klaargemaakt waar je bij staat. Dit betekent dus dat alles 100% vers is. Lekkerder dan dat kun je het niet krijgen..

Werkwijze foodhall

Bestel je eten bij een foodstand naar keuze. Bij de foodstands ontvang je een buzzer die afgaat op het moment dat het gerecht klaar is. Op dat moment kun je je bestelling ophalen en kan je samen genieten van de heerlijke culinaire gerechten.

Dranken

De centrale drankenbar biedt bij elk gerecht een passend drankje. We hebben een groot aanbod aan bijzondere wijnen, speciaal bieren, cocktails en meer. Een avond vol lekker eten en genoeg drinken.Foodhall arnhem

Ook kun je terecht om een lekker avondje te borrelen op het terras, aan de bar of op het strand bij Rose’s Beach.

Foodstands Foodhall Arnhem

Green Food Truck

Gerechten bijna compleet gebaseerd op fruit en groente, vers en volledig vegetarisch en biologisch in Foodhall Arnhem.

Green food truck foodhall arnhem

 

Sweet Honey Bakery

Homemade taart, crêpes & desserts by Jasmine. Elke dag kun je bij Sweet Honey Bakery van iets nieuws genieten, laat je verrassen!
Foodhall arnhem

The Sushi Bar

Sushi, maar dan anders! Naast heerlijke losse sushi hapjes kun je ook bij ons terecht voor sashimi, sushi platters, poké bowls en appetizers

Sushi bar foodhall arnhem

 

The Mexican

Work hard, be nice, eat tacos! Bij the Mexican kun je naast taco’s ook nacho’s en quesedilla’s uit de Mexicaanse keuken proeven.

Foodhall arnhem the mexican

Antepia

Kom in de Arabische sferen met de lekkerste gerechten uit het Midden-Oosten! Deze keuken staat bekend om zijn authentieke gerechten.

MuiMui Vietcorner

De Vietnamese keuken heeft veel meer te bieden dan alleen loempia’s! Wil je dat ook ervaren? Kom gerust langs!

Foodhall arnhem muimui vietcorner

The Roti King

Bij The Roti King draait alles om puur, feel good en met liefde bereide Surinaamse gerechten

Foodhall arnhem Roti king pom kroket surinaams

Sichuan DimSum

Typische Chinese gerechten uit de keuken van het authentieke Sichuan, een provincie in China. Unieke gerechten, unieke smaken.

Pizza Autentica

Een Italiaanse keuken met traditionele pasta’s en pizza’s. Geen doorsnee pizza’s, maar échte ambachtelijke Italiaanse pizza’s uit een authentieke houtoven!

Foodhall arnhem pizza

The Butcher Shop

Dé foodstand binnen Foodhall Arnhem met de lekkerste steaks, burgers en gegrilde veggies

Borrelplankjes & Charcuterie

Niks is beter dan een goed gevulde borrelplank naast je heerlijke wijntje, biertje, cocktail of ander drankje.

Visbar

Elk gerecht kan worden aangepast naar jouw wens. Visbar streeft er naar dat jij met alle tevredenheid kunt genieten van mijn gerechten uit de zee.

Foodhall arnhem visbar

Thai Thai

Authentieke Thaise gerechten, maar dan met een culinaire twist. Bij Thai Thai vind je heerlijke gerechten, allemaal met liefde gemaakt.

Foodhall arnhem Thai thai

Rose’s Beach Arnhem

In de zomermaanden brengt foodhall arnhem het strand naar de stad. Heerlijk relaxen op een strandstoel aan het water. Dat kan bij Rose’s Beach  wat ook al bestond bij het voormalige Rose’s Lounge, het mooie stadsstrand aan de Rijnkade.

Roses beach stadsstrand arnhem foodhall

Details

Adres:

Rijnkade 49,
6811HB, Arnhem
026-2001300
info@foodhallarnhem.nl

Parkeren:
Voor parkeren bij Foodhall Arnhem kun je direct achter de Foodhall terecht. Aan de Trans is er een grote parkeerplaats, waar je ook via de achterzijde van Foodhall Arnhem naar binnen kan. Daarnaast is er op 100 meter afstand Parkeergarage Rozet, hier kan je na 18:00 uur voor 0,50 cent per uur parkeren. Ook bevindt Parkeergarage Q-Park zich ook in de buurt. Hier is genoeg plek voor je auto. Kom je van ver? Foodhall Arnhem is prima te bereiken door de ligging vlak bij de N225

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 12:00 – 0:00
Vrijdag, zaterdag: 12:00 – 1:00
Zondag: 12:00 – 0:00
Keukens geopend tot 22:00/23:00

Website:
https://foodhallarnhem.nl/

Menu:
Zie foodstands

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/foodhallarnhem

Instagram:
https://www.instagram.com/foodhallarnhem/

Bekijk ook:
Arnhem

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,