stadsstranden_banner

San Blas (Bloemendaal)

stadsstranden

San Blas is een permanente strandtent in Bloemendaal aan Zee dat in 2016  werd gebouwd. San Blas blijft het hele jaar blijft staan en is gebouwd met duurzame materialen, naar een ontwerp van Hjalmar Fredriksson.

Eigenaren Frank en Martine kwamen 20 jaar geleden na veel omzwervingen aan in Panama. Ze vielen gelijk als een blok voor het land, kochten een stuk grond en bouwden een huis vlakbij de San Blas; een eilandengroep aan de Caribische kust. De tropische San Blas telt meer dan 365 eilandjes, “één voor elke dag van het jaar” volgens de lokale bewoners.

365 dagen per jaar open

Dit gevoel wilden Frank en Martine naar Nederland halen;  Na jarenlang een vast gezicht te zijn geweest op Bloemendaal aan Zee sluit Beachclub Lido zijn deuren. Met de opening van San Blas is een nieuw hoofdstuk begonnen; San Blas is het eerste strandrestaurant in  Bloemendaal dat het hele jaar rond open is. Je kunt er het hele jaar door “buiten leven”, 365 dagen per jaar.

san blas

Eten & drinken

Bij San Blas wordt gezond en eerlijk gekookt. Op het menu staan veel vis – en biologische gerechten voor een redelijke prijs, zodat iedereen van de keuken kan komen genieten.Er is een dagelijks wisselende special. Vanaf November is er  een nieuwe menukaart. Tot die tijd kan het zijn dat enkele gerechten niet meer op de menukaart staat of al zijn vervangen door andere gerechten.
san blas

De ultieme plek San Blas

Het strand is de ultieme plek om een mooi feest te geven. Of het nou een huwelijk, personeelsfeest of zakelijk evenement is, iedereen wil graag aan het einde van de dag met blote voetjes in het zand genieten van een mooie zonsondergang.

San Blas is bij uitstek de geschikte locatie op het strand; Het is goed bereikbaar en biedt ruimte aan evenementen van 20 tot 1000 gasten die we graag ontvangen met een heerlijke cocktail en ”tapas para picar” bereid door onze chef kok.Er  kan een diner op maat georganiseerd worden, een walking diner of een BBQ, alles is mogelijk. Het paviljoen kan opgedeeld worden in verschillende ruimtes waardoor het ook geschikt is voor diverse partijen, borrels en feesten. Het feest kan ook gecombineerd worden met een DJ, sportieve of creatieve activiteit!
san blas

Details:

Adres:
Beachclub San Blas
Zeeweg 84
2051 EC Overveen
023-5732172

Menu:
Menukaart
Drankenkaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Maandag 9:00 tot 18:00
Dinsdag 9:00 tot 18:00
Woensdag 9:00 tot na diner
Donderdag 9:00 tot na diner
Vrijdag 9:00 tot 22:00
Zaterdag 9:00 tot 22:00
Zondag 9:00 tot 22:00

Website:
http://www.sanblas.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/sanblasbloemendaal/

Instagram:
https://www.instagram.com/sanblasbloemendaal/

Bekijk ook:
Bloemendaal

 

Bewaren

Tags: , , ,