stadsstranden_banner

Seaside Beach Baldeney (Essen – Duitsland)

stadsstranden

Seaside Beach Baldeney is een heerlijk stadsstrand gelegen aan het Baldeneymeer in Essen, Duitsland niet ver over de grens bij Venlo. Met een totale oppervlakte van 65.000 m2, ruim 100 palmbomen en 3 strandbarren biedt dit strand je een heerlijke dag vol van vermaak.

Drink een heerlijke cocktail die je bij de cocktailbar haalt, gemaakt in een gestrande zeilboot. Ook heerlijk is het om een verfrissende duik te nemen in het meer, waarna je plaats kunt nemen in een van de hangmatten of ligbedjes en lekker bruin kunt bakken in de zon. Voor de actievelingen is er genoeg sportief vermaak: een groots volleybalveld waar je een lekker balletje kunt slaan en wie het water op wilt, kan gaan surfen.

Een hele dag aan het water zorgt ervoor dat je trek krijgt, maar ook daar is aan gedacht. Bij de strandbar kun je verschillende kleine gerechten halen voor een prima prijs. Seaside Beach Baldeney is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, zolang het weer het toelaat.
seaside beach

Eten en drinken bij Seaside Beach Baldeneye

Seaside Beach verwent je met een beach hapjes en een breed scala aan drankjes. Geniet van het barbecue gedeelte van de Bahia Bar, het enorme aanbod aan drankjes in alle bars, of een heerlijke cocktail in de Santa Cruz cocktailbar in scheepsvorm.

Ontmoetingsplaats voor liefhebbers van een beach restaurant is de Bahia Bar Hier vindt u frisdranken, long drinks, bieren, grillgerechten of gewoon een heerlijke ijskoffie. Direct op het strand of op het ruime lounge terras.seaside beach

Aan de andere kant van het strand vindt je de Bora Bora bar, ook met een groot terras en een nieuwe, tweede lounge.

Op verzoek kan je gebruik maken van de Bora Bora Bar voor evenementen en kunnen  bedrijfsfeesten met Beach thema hier worden gehouden.

Beter kunt u cocktails in Essen – of misschien wel in heel Duitsland – niet genieten dan in de Santa Cruz cocktailbar. De omgebouwde oude vissersboot is de perfecte locatie voor uw sun-downer drankjes, die u kunt genieten alsof je in het Caribisch gebied bent.

Entree voor Seaside Beach Baldeneye is 3,50 EURO per persoon. Kinderen tot 5 jaar gratis.
 

Adres:
Freiherr-vom-Stein-Straße 384,
45133 Essen, Duitsland

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
Dagelijks vanaf 10:00 (bij goed weer)

Website:
http://www.seaside-beach.de/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Seaside.Beach.Baldeney/

Instagram:
https://www.instagram.com/seaside_beach_essen/

Bekijk ook:
Duitsland

 

 

Tags: , , , , , , ,