stadsstranden_banner

Shiki Lounge (Rotterdam)

stadsstranden

Shiki Lounge (& Sushi) is een concept in Rotterdam dat is bedacht door een collectief van jonge, creatieve, individuen die niet bang zijn om een eigen identiteit te creëren op het gebied van ondernemerschap.

Vanuit de basis is Shiki Sushi & Lounge een restaurant, maar vanuit essentie een business platform waarin ondernemers met een soortgelijke visie en doel elkaar kunnen vinden. Een plek die zich openstelt voor innoverende ideeën en unieke samenwerkingen, met name (startende)ondernemers die hun eigen stijl van zaken doen hebben ontwikkeld.

De ambiance van Shiki heeft een tijdloze en vooruitstrevende karakter die zich kenmerkt met Rotterdam. Één van de weinige steden die vernieuwende concepten op het gebied van ondernemen, creativiteit en design waardeert. Dit is ook de reden waarom er voor gekozen is om Shiki Sushi & Lounge in Rotterdam te vestigen.

 

Een ongekende plek en een onwaarschijnlijke locatie. Vanaf de eerste stap in onze entrée, word je meegenomen in een buitengewone experience. shiki loungeEen plek waar dynamiek, innovatie, sfeer en stijl centraal staan. Door de combinatie van muziek, sushi e
n cocktails wordt er een onvergetelijke belevenis gecreëerd.

De samensmelting van deze elementen definiëren Shiki Sushi & Lounge als een concept die altijd vooruitstrevend is. Shiki symboliseert immers de 4 seizoenen in Japan, die zich weer terug reflecteert in een seizoensgebonden kaart die mee gaat met de tijd.

Er geldt een Smart-Casual / Semi-formal dresscode. Strand / sport kleding is niet gewenst.

Shiki Lounge

Een tussenstation van uw ervaring bij Shiki Sushi & Lounge. Hier kunt u rustig wachten op uw gezelschap terwijl u van een hapje of drankje kan genieten.

Daarnaast bevinden zich op deze plek toegewijde ambachtslieden die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van unieke cocktail concepten die exclusief geserveerd worden door de Concrete Shakers.

Er wordt regelmatig geëxperimenteerd met cocktails en sushi. Samples worden willekeurig uitgedeeld om elk persoon te betrekken met de ontwikkeling van een nieuwe smaakervaring. Door middel van social media wordt er aangekondigd wanneer er proef gelegenheden zijn. Dit betekent ook dat u ter plaatse een cocktail kan laten maken aangepast op uw wensen.
shiki lounge

Tevens fungeert deze ruimte als een thuisbasis ingericht voor de ondernemer die zich terug kan trekken na een zware werkdag onder het genot van cocktails, whisky’s, sake en sushi.

De lounge richt zich vanuit de basis op creativiteit, productontwikkeling, uitwisseling van informatie en een individuele ervaring.

Shiki lounge wordt regelmatig ingezet voor:

  • Artiesten events
  • Video/fotoshoots
  • Productontwikkeling
  • Seminars
  • Borrels
  • Besloten feesten
  • Workshops / tastings
  • VIP Services

Details

Adres:
Shiki Sushi & Lounge
Prins Alexanderlaan 37A, 3068 PN Rotterdam
010 72 00 856
info@restaurantshiki.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
16:30 – 23:00 Ma t/m Zo

Website:
http://www.restaurantshiki.com/

Twitter:
https://twitter.com/ShikiRotterdam

Facebook:
https://www.facebook.com/shikirotterdam

Instagram:
https://www.instagram.com/shikirotterdam/

Bekijk ook:
Asian

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , ,