stadsstranden_banner

Skybar Nhow (Rotterdam)

stadsstranden

Skybar Nhow is als beste hotelbar van Rotterdam verkozen in 2014. Skybar Nhow heeft altijd een geweldige ambiance om met je vrienden te genieten van een drankje terwijl je geniet van het uitzicht over de skyline van Rotterdam.
Skybar nHow is onderdeel van hotel Nhow van de NH groep en is gesitueerd aan de Maas bij de Erasmusbrug in Rotterdam.

Het aanbod van Skybar Nhow is breed. Men serveert niet alleen veel verschillende bieren, de wijnkaart is ook zeer de moeite waard. Verder wil de barman worden uitgedaagd om je te verrassen met de beste cocktails en heerlijke Gin Tonics van Skybar Nhow.

De muziek is trendy, nieuw en verrassend. In de weekenden brengen de DJ’s de stemming naar een nog hoger niveau.
Geniet bij Nhow van de beste drankjes en uitzichten!

Keuken van Skybar Nhow

Zeven dagen per week de bar / keuken van Nhow open. Of je nu voor een snelle maaltijd gaat tussen vergaderingen of een uitgebreide dinerdate, het wordt altijd vergezeld van een fantastisch uitzicht en een geweldige ambiance. Nhow serveert een uniek dinerconcept van proeverijen en sharing. Alle wereldgerechten worden met smaak bereid en zijn iets kleiner, zodat u meer kunt delen en proeven met uw gezelschap.
Andere hotels zijn geweldig als u net zo slapen wilt. Reserveer een kamer bij nhow Rotterdam als u meer van uw verblijf wilt halen. Omring jezelf met het nieuwste ontwerp, kunst en architectuur uit Rotterdam, in een hotel dat is ontworpen door de beroemde architect Rem Koolhaas (OMA). Krijg je gedachten opnieuw ingesteld door de in-house kunstuitstallingen, inspirerende sprekers, productlanceringen en conferenties, en word onderdeel van de beste stedelijke cultuur te bieden. En maak je geen zorgen als al deze creatieve vonken je een beetje moe maken; We hebben ook zeer comfortabele bedden!

Shared Dining

Bij de nieuwe trend Shared Dining zoals bij Nhow wordt gevoerd, wordt de standaard indeling van voor-, hoofd– en nagerecht naar de achtergrond gedrongen. Het concept hierbij is het aanbieden van allerlei gerechtjes die samen een maaltijd vormen. Zo kunnen gasten het palet aan gerechten (in kleinere porties) proeven.

skybar nhow

De keuken is dagelijks geopend tot 22 uur. Op zondagen is het restaurant gesloten, maar wordt er een URBAN8-menu geserveerd in de bar.

Hotel Nhow

Andere hotels zijn geweldig als je slapen wilt. nhow Rotterdam is er als je meer uit jeverblijf wilt halen. Omring jezelf met het nieuwste design, kunst en architectuur uit Rotterdam, in een hotel dat is ontworpen door de beroemde architect Rem Koolhaas (OMA). Wordt onderdeel van wat het beste stedelijke cultuur te bieden heeft. En maak je geen zorgen als al deze creatieve vonken je een beetje moe maken; nHow heeft ook zeer comfortabele bedden.

skybar nhow

Heb je ooit een verblijf gehad in een hotel dat gewoon onvergetelijk was? Dan was het zeker niet alleen het bed, goede douche of de gratis wifi in je kamer die het onvergetelijk maakte. Daarom biedt nHow in alle kamers niet alleen alles om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, maar ook het beste uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Er is niets zo mooi als de vele veranderingen die een skyline doorloopt tijdens zonsondergang: van duizend verschillende tinten van rood en paars naar donkerblauw en dan pikzwart met de glinsterende sterren van de sterren, wolkenkrabbers en het verkeer weerspiegeld in de rivier de Maas. Het is het grootste kunstwerk in de stad Rotterdam, en we hebben een voorrijzitje voor dit spektakel. Dus ga terug, giet nog een glas uit de minibar en maak je klaar voor een avondje naar de stad. De nacht is immers nog steeds jong. ‘

Sky Nights

De vrijdag en zaterdag zijn gebombardeerd tot Sky Nights, waardoor de zaal verandert in een relaxte plek waar je kunt genieten van dj’s en de skyline. Dat alles omringt door het design van de beroemde ontwerper Rem Koolhaas die verantwoordelijk was voor het ontwerp van Hotel nHow. Een verblijf om nooit te vergeten.

skybar nhow

Details

Adres:
Wilhelminakade 137,
3072 AP Rotterdam
Telefoon:010 206 7600

Menu:
Bar menu
Cocktail menu
Snack menu
nHow Urbans

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Skybar: Open tot 1 uur (vrijdag en zaterdag)
Tot 2 uur)

Website:
https://www.nhow-rotterdam.com/

Twitter:
https://twitter.com/nhowrotterdam

Facebook:
https://www.facebook.com/nhowrotterdam

Instagram:
https://www.instagram.com/nhowrotterdam/

Bekijk ook:
Rooftops

 

Tags: , , , , , , , , , , , ,