stadsstranden_banner

Skybar Pi (Amsterdam)

stadsstranden

Skibar Pi is een skybar, lounge en restaurant in Amsterdam op de bovenste verdiepingen van Fletcher Hotel Amsterdam. Bij Skybar Pi kun je eindeloos genieten met prachtig uitzicht over Amsterdam.

Interieur Skybar Pi

Skybar Pi is geinspireerd op de mathematische eenheid. Pi (π) is een getal dat eindeloos is, tastbaar maar onbegrijpbaar, niet voor niets dat het bovenzinnelijk wordt genoemd. Dit is gebruikt als inspiratie van de skylounge. Je hebt een prachtige uitzicht als je aan de elf meter lange bar plaats neemt met enorme kroonluchter van maar liefst negen meter breed. Dit maakt het een bijzondere ervaring om te genieten van het uitzicht.

skybar pi

De SKYlounge Pi beschikt over het pronkstuk, ‘de Whaletone’. Deze vleugel is uniek, ruim vier meter lang en ontworpen naar de vorm van een majestueuze walvis. Het is het eerste exemplaar dat in Europa is verkocht. De ontwerper van dit muziekinstrument is de Poolse designer Robert Majkut. De vleugel is gemaakt van duurzame materialen. Zo zijn de toetsen niet van ivoor gemaakt. Een gedeelte van de opbrengst van ieder verkocht instrument gaat naar de bescherming van walvissen.

Het interieur is ontworpen door topdesigner Robert Kolenik en laat zich omschrijven als Eco-Chic. Kenmerkende details zijn de eerlijke, natuurlijke materialen die zorgen voor een verrassend warme en luxueuze sfeer. U voelt zich bij binnenkomst direct thuis. Niet alleen de vormgeving en het interieur zijn op elkaar afgestemd, ook de directe omgeving wordt onderdeel van een fascinerende hotelbeleving.

Eten bij Skybar Pi

Geniet bij Skibar Pi van een van de smaakvolle fingerfoods of sushi’s die zorgvuldig voor je worden bereid door de chefs van Skybar en Lounge Pi in een sfeervolle ambiance. Er kunnen daarnaast ook plates besteld worden. De gerechten kunnen worden gecomplementeerd door een uitgebreide keuze van een mooi en bijpassend glas wijn.

skibar pi

Fletcher Hotel Amsterdam

Fletcher Hotel Amsterdam ligt aan de A2 en de A9 en is dé nieuwe eyecatcher van de stad Amsterdam. 11 januari 2013 heeft dit luxe hotel haar deuren geopend.
Het zestig meter hoge hotel beschikt over 120 luxe designkamers, zes multifunctionele vergaderruimten en dakterras voor de rokers. Op de bovenste etages vind je SKYlounge en SKYrestaurant Pi.

Details

Adres:
Schepenbergweg 50
1105 AT Amsterdam
020 311 3670
info@fletcherhotelamsterdam.nl

Menu:
Menukaart
Wijnkaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
18:00-01:00

Website:
https://www.piskybar.nl/

Twitter:
https://twitter.com/FletcherHotels

Facebook:
https://twitter.com/FletcherHotels

Instagram:
https://www.instagram.com/fletcher_hotels/

Bekijk ook:
Rooftops

Tags: , , , , , , ,