stadsstranden_banner

SkyLounge (Amsterdam)

stadsstranden

SkyLounge Amsterdam is de rooftop loungebar die onlangs is gekozen door het publiek als beste Hotelbar van Amsterdam in 2017. Elke wereldstad heeft een unieke plek om de stad van boven te ontdekken en te bewonderen. In Amsterdam is dat SkyLounge Amsterdam, een award winning roof-top lounge bar uitkijkend over deze unieke wereldstad onderdeel van het Hilton Hotel in Amsterdam. Dit is de plek waar Amsterdammers en reizigers vanuit de hele wereld samenkomen! De SkyLounge biedt 365 dagen per jaar een panoramisch uitzicht over de meest energieke stad van Europa.

Overdag is het de perfecte locatie voor al uw afspraken, zowel zakelijk als privé! Geniet van een kop Buscaglione-koffie of een gerecht uit de verfijnde lunchkaart. Wilt u met vrienden relaties of collega’s komen borrelen?
De SkyLounge biedt u en uw gasten een onvergetelijke ervaring op het gebied van eten en drinken. De geraffineerde cocktails, sublieme wijnen, verfijnde hapjes en kleine gerechten zorgen voor een echte kosmopolitische ervaring!

Nightclubskylounge

Als het aankomt op het Amsterdamse nachtleven, draait de SkyLounge op volle toeren. Elke avond mixen de Dj’s en Cocktailshakers de perfecte atmosfeer, en creëren ze een energieke lounge-club.

Gratis WiFi en top-Dj’s vanaf 21:00 maakt het geschikt voor elke ontmoeting!

Events bij SkyLounge Amsterdam

Van vergadering tot bedrijfsfeest. Het zuidelijke gedeelte van de SkyLounge is dé locatie voor een uniek event op grote hoogte. Een panoramisch uitzicht met een gegarandeerd wow-effect!

skylounge

Trouwen = SkyLounge Amsterdam! Op uw belangrijkste dag wordt gezorgd voor een perfect georganiseerde bruiloft op hoog niveau. Het hotel is gecertificeerd als een officiële trouwlocatie wat betekent dat zelfs de ambtelijke ceremonie kan plaatsvinden.

Gezellig komen borrelen met een groep vrienden, relaties of collega’s? Het is de perfecte locatie om te socializen en te netwerken. Reserveren is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen.

Details

Adres:
Oosterdoksstraat 4
1011 DK Amsterdam
Netherlands
T +31 20 530 0875
amscs.events@hilton.com

Je vindt de Skylounge op de 11e verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station op het Oosterdokseiland (net naast Amsterdam Centraal Station). Wanneer u met de auto bent, kunt u parkeren onder het hotel in de openbare parkeergarage ‘Oosterdok Parking

Menu:
Menu

Openingstijden:
Zondag t/m dinsdag geopend van 11.00 uur tot 1.00 uur.
Woensdag en donderdag tot 2.00 uur
Vrijdag en zaterdagavond tot 3.00 uur.

Website:
http://www.skyloungeamsterdam.com/

Twitter:
https://twitter.com/SkyloungeAms

Facebook:
https://www.facebook.com/SkyLoungeAmsterdam

Instagram:
https://www.instagram.com/skyloungeamsterdam/

Bekijk ook:
Rooftop Bars

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , , ,