stadsstranden_banner

Stadsstrand IJsselkade (Doetinchem)

stadsstranden

Stadsstrand IJsselkade is een grote halfopen industriële loods waar een uniek horecaconcept is gevestigd. De leegstaande garage van het voormalig politiebureau met schietkelders en appartementen bevindt zich op een braakliggend terrein tegenover de binnenstad, op een unieke plek aan de Oude IJssel, met misschien wel het mooiste uitzicht van Doetinchem.

Dat is vanaf de ligbedden, strandstoelen en zitzakken fenomenaal; je kijkt over de IJssel naar de Bleek tot voorbij de oude brug. Even boodschappen doen in de stad of ’s avonds nog een borrel in de kroeg? Je bent er door slechts de straat over te steken. Bereikbaar vanaf de flaneer steiger. Een plek om je thuis te voelen, met goed eten en altijd iets te doen.

ijsselkade doetinchem

Of gewoon lekker niets. Dat is IJsselkade. Vergeet je zorgen, je zonnebrandcrème niet en neem plaats op het strand, aan de (buiten)bar, of op de lange houten banken of comfortabele fauteuils op het terras. Vanaf daar zie je de Walmolen en skyline van de binnenstad links, het nu nog in aanbouw zijnde Iseldoks rechts. Het stadsstrand aan het water is niet alleen bereikbaar via de flaneersteiger, als het een beetje meezit straks ook vanaf het water.

IJsselkade is inmiddels één van de meest bruisende plekken van de stad. Overdag is het een relaxte hangout waar fijne muziek uit de speakers komt. Aan de houten tafels wordt gewerkt, gegeten en gekletst. Een stel vrienden drinkt koffie, nipt aan een witte wijn of bestelt nog een (speciaal)biertje, terwijl de kinderen op het gras of het strand spelen.ijsselkade doetinchem

Eten drinken strand bij stadsstrand ijsselkade

Stadsstrand IJsselkade is inmiddels één van de meest bruisende plekken van de stad. Overdag is het een relaxte hangout waar fijne muziek uit de speakers komt. Aan de houten tafels wordt gewerkt, gegeten en gekletst. Een stel vrienden drinkt koffie, nipt aan een witte wijn of bestelt nog een (speciaal)biertje, terwijl de kinderen op het gras of het strand spelen.

De voordelen van stranden bij Stadsstrand IJsselkade; Flexibiliteit, bijna alles is mogelijk!
Capaciteit binnen tot 90 personen, buiten is plaats voor nog veel meer, er is ruime keuze in cateringmogelijkheden, van (kraam)feest tot BBQ en van bedrijfsborrel tot (streek)buffet, een beamer, scherm en microfoon aanwezig. IJsselkade denkt graag mee voor passend entertainment, uiteraard ben je geheel vrij om dit zelf in te vullen. In samenwerking met onder meer Markant en het Yogahuis zijn er tal van activiteiten/ workshops mogelijk.

Details

Adres:
Rivierstraat 13
7005 AE Doetinchem
T: 0314 844214
E: info@ijsselkade.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart- Oktober

Openingstijden:
de hele maand maart iedere woensdag van 14.00 uur tot 18.00
vanaf 1 april van woensdag t/m zondag van 12.00 uur tot 21.00

Website:
https://www.ijsselkade.nl/

Twitter:
https://twitter.com/ijsselkade

Facebook:
https://www.facebook.com/ijsselkade/

Instagram:
https://www.instagram.com/ijsselkade/

Bekijk ook:
Gelderland

Bewaren

Bewaren

Tags: , , ,