stadsstranden_banner

Stadsstrand Pllek (Amsterdam)

stadsstranden

Stadsstrand Pllek is een locatie aan de NDSM werf in Amsterdam Noord. Pllek is openminded, vrij, verbonden, verrassend, warm en creatief, met aandacht voor bewust leven en duurzaamheid. Het eten is veelal biologisch en verantwoord, bereid met seizoens groenten & streekproducten met wereldsmaken door chefkok Dimitry Mulder.

Stadsstrand pllek 2

Muziek en films bij Plek

Bewust leven gaat verder dan een gezonde levensstijl en verantwoord eten. Ervaar het magische eilandgevoel midden in de stad.
Stadsstrand Pllek wil mensen inspireren, prikkelen en kennis laten maken met andere culturen. Gedurende het hele jaar programmeert Pllek daarom op eigen wijze een verscheidenheid aan culturele events, van live muziek concerten tot en met inspirerende films.

pllek bioscoop
Check de agenda voor het programma
Elke week:
Vrijdag: Wine & Dine tijdens Feeling Friday
Zaterdagavond: Food & Music tijdens Beatroots
Zondagochtend: Yogaworkshop van Natural Yoga
Zondagmiddag: Live muziek tijdens Laidback LLive

Food

Het eten is natuurlijk, verrassend en we werken met biologisch verantwoord vlees en duurzaam gevangen vis. Veel seizoensgroenten en streekproducten met wereldsmaken, bereid door chefkok Dimitry Mulder. Pllek werkt zoveel mogelijk met lokale leveranciers.

Voor groepen vanaf 8 personen wordt een family style dinner geserveerd.
Dit is een selectie van producten uit het menu bestaande uit vis/vlees/groenten, in voor- en hoofdgerechten geserveerd op schalen. Op deze manier kunnen jullie samen delen en van alles proeven. Als er vegetariërs in de groep zitten dan horen we dit graag en wordt hier rekening mee gehouden. Dit geldt ook voor andere dieetwensen. Een 2-gangen diner kost € 26,50 en een 3-gangen diner  € 29,50. Check de menukaarten om een indruk te krijgen van de gerechten.
Het Family Style Menu is een indicatie en altijd onder voorbehoud daar wij werken met dagverse producten.Reserveren voor groepen kan alleen via de reserveringen@pllek.nl

Details

Adres:
Tt. Neveritaweg 59
Amsterdam
@pllek

Menu:
Menukaart

Seizoen

Openingstijden:
De keuken van Pllek is 7 dagen per week geopend van 09:30 tot 22:00.
(De bar is geopend tot 01:00 uur en vrijdag + zaterdag tot 03:00 uur)
Ontbijt: 09:30 – 11:30,
Lunch: 11:30 – 15:30,
Borrel: 16:00 – 22:00,
Diner: 18:00 – 22:00

Website:
http://www.pllek.nl/

Twitter:
https://twitter.com/pllekndsm

Facebook:
https://www.facebook.com/pllek/

Instagram:
https://www.instagram.com/pllek_amsterdam/

Bekijk ook:
NDSM Werf

 

Bewaren

Tags: , , , , , ,