stadsstranden_banner

Stadsstrand SOAP (Apeldoorn)

stadsstranden

Stadsstrand SOAP is het lang verwachte nieuwe stadsstrand op het Zwitsalterrein in Apeldoorn. Na een aantal jaren voorbereiding is het eind juni 2018 dan eindelijk zover. De opening van SOAP in Apeldoorn. Als de zon schijnt dan is het gegarandeerd zomer bij Stadsstrand SOAP want het terras van SOAP is gericht op het zuiden, dus altijd lekker warm.

Ligging en inrichting Stadsstrand SOAP

Stadsstrand SOAP is gelegen op het terrein van de oude Zwitsal Zeepfabriek in Apeldoorn, vandaar ook de keuze van de naam SOAP. Het stadsstrand bestaat uit het strand met verschillende zit mogelijkheden als zitzakken en houten banken naast het water van het kanaal dat er langs loopt. stadsstrand soapEr is een beachclub met terras gebouwd van rode zeecontainers wat SOAP een uniek aangezicht geeft. Binnen is er een bar en er zijn comfortabele stoelen en fauteuils om op te relaxen, er is zelfs een bovenverdieping. Het interieur wordt aangekleed met opgekocht resthout. Initiatiefnemer Alger van Veldhuizen: ,,We worden geen chic restaurant, dus het mag best een beetje gebruikt zijn.”
Naast het stadsstrand is er een beachvolleybalveld waar mensen al gretig gebruik van maken.

Eten en drinken bij SOAP

De keuken van SOAP staat onder  leiding van Christiano van Boekel.stadsstrand soap Onder zijn toeziend oog verlaat alleen het lekkerste eten de keuken van SOAP. De menukaart komt binnenkort beschikbaar, maar denk aan streetfood, bbq en loungefood, goed te combineren met de verschillende cocktails en drankjes.

Events bij SOAP

Er worden regelmatig grote events georganiseerd bij SOAP en het Zwitsalterrein. Onlangs was er het Lexman Drakenboot in Concert festival waar 9000 mensen op af kwamen met artiesten als Kensington, Lil Kleine en Diggy Dex.

Verder hebben ze bij Stadsstrand SOAP de meest uiteenlopende arrangementen voor elk soort evenement. Of je nou op zoek bent naar een uitje voor teambuilding, de perfecte locatie voor je bruiloft of gewoon een middagje wil BBQ’en met vrienden, bij SOAP vind je het.stadsstrand soap

Waarom zou je een dag op de hei zitten als je ook naar SOAP kan gaan? De hipste tent van Apeldoorn als achtergrond voor de leukste teamdag ooit. Om dat te realiseren werkt SOAP samen met Buro In aan geweldige activiteiten, zoals Expeditie SOAP. Wie kent niet het geweldige programma Expeditie Robinson? Natuurlijk, in één dag kunnen we niet nabootsen hoe het is om een maand op een onbewoond eiland te zitten, maar laten we eerlijk zijn: dát is ook niet wat iedereen wil. Want iedereen die het programma kent wil maar één ding: die fantastische spellen naspelen, Dit kan met Expeditie SOAP.

Details

Adres:
Vlijtseweg 100
7317 AK Apeldoorn
Ingang Zuid
Manager: Wilson ’t Lam via 06-46877687 of wilson@soap-apeldoorn.nl

Route:
Neem de afslag vanaf de A50 Apeldoorn Noord en rij de Oost Veluweweg helemaal uit naar de Vlijtseweg.

Parkeren:
Parkeren kan gratis op het Zwitsalterrein.

Menu:

Seizoen:
Vanaf eind juni tot circa Oktober

Openingstijden:
Maandag: 10:00 – 00:00
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10:00 – 00:00
Donderdag: 10:00 – 00:00
Vrijdag: 10:00 – 00:00
Zaterdag: 10:00 – 00:00
Zondag: 10:00 – 00:00

Website:
https://www.soap-apeldoorn.nl/

Twitter:
https://twitter.com/zwitsalterrein/

Facebook:
https://www.facebook.com/SoapApeldoorn/

Instagram:
https://www.instagram.com/soapapeldoorn/

Bekijk ook:
Gelderland

Tags: , , , , ,