stadsstranden_banner

Stadsstrand SOIA (Utrecht)

Marc

Stadsstrand Soia – Strand Oog In Al, een bijzonder plekje in Utrecht. Wij zijn geopend voor een heerlijke lunch of diner. Natuurlijk ben je ook welkom voor een drankje. Proef een van onze speciaalbieren of smaakvolle wijnen. Stadsstrand Soia is kindvriendelijk met een omheinde speeltuin. Ook voor onze jongste gasten serveert Soia iets lekkers.

Ligging Stadsstrand Soia

Stadsstrand Soia is gelegen aan de Kanaalweg 199, Utrecht. Wij raden aan om – indien mogelijk – Soia te bereiken op de fiets. Mocht u toch met de auto willen komen, kunt u uw route hier plannen (bestemming: Kanaalweg 199). Uw auto kunt u parkeren vanaf het begin van de Kanaalweg tot aan het Marco van Basten Sportcomplex. Vanaf het Marco van Basten Sportcomplex is het verboden te parkeren (zie kaartje, u kunt parkeren in het gele gebied). Wanneer u uw auto heeft geparkeerd, loopt u de Kanaalweg af en komt u aan bij Soia.

stadsstrand soia stadstranden.nl

Zakelijke evenementen

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw zakelijke evenement? Dan bent u bij Soia aan het juiste adres. De ligging en het pand van Soia zijn uniek. Zowel binnen als buiten is er ruimte voor uw evenement.

Soia is zeer geschikt voor:

  • Lunch
  • Diners
  • Borrels
  • Barbecues
  • Bedrijfsuitjes

Wij denken graag met u mee in het organiseren van een uniek event.

Cinema in het Zand

“Cinema in het zand”, een heerlijk openlucht bios bij Soia met de leukste zomeravond films. In de zomer zal om de week op woensdag avond “Cinema in het zand” plaatsvinden.stadsstrand soia stadsstranden.nl

 

HOE WERKT HET?
– Om de film te kijken huur je voor € 5,= een koptelefoon.
– De film start tussen 21:30 en 22:00 (bij zonsondergang).
– We hebben een beperkt aantal stoeltjes/kleedjes, wil je zeker zijn van zitcomfort neem dan zelf een kleedje of stoel mee.
– Eigen eten en/of drinken is niet toegestaan.
– De film gaat alleen door bij droog weer, we maken dit bekend om 17:00

Yoga

Elke zaterdag en zondag verzorgt Yoga Vida van 11:00 tot 12:00 een yogales op het dakterras van Soia – Strand Oog In Al in Utrecht. De les is toegankelijk voor iedereen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan.stadsstrand soia stadsstranden.nl

Details

Adres:
Kanaalweg 199
3533 HL Utrecht
030-2751011
info@soia.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
April-Oktober

Openingstijden:
Dinsdag / Vrijdag: Open vanaf 16:00
Zaterdag & Zondag: Open vanaf 11:00

Website:
http://soia.nl/

Twitter:
https://twitter.com/strandoog_in_al

Facebook:
https://www.facebook.com/StrandOoginAl/

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/299099873/soia-strand-oog-in-al/

Bekijk ook:
Utrecht

Bewaren

Tags: , , , , ,