stadsstranden_banner

Strantwerpen (Antwerpen, België)

stadsstranden

Stadsstrand Strantwerpen is de strandlocatie die uw event net dat stukje unieker maakt! Aan de linkeroever van de Schelde, met zicht op Antwerpen in al zijn pracht, bevindt zich Strantwerpen.

arenlang gekend als DE plek voor een zonnige lunch, een romantisch diner of een cocktail op het strand, hervormt de locatie zich vanaf 2015 als een originele plek voor al uw evenementen. Een wit zandstrand, een warm en gezellig interieur, een professionele keuken, een overdekt paviljoen en een terras dat gedeeltelijk overdekt is

stadsstrand strantwerrpen 1
De zomerse sfeer die dit stadsstrand typeert zorgt ervoor dat uw gastenzich onmiddellijk thuis voelen. Ook tijdens de wintermaanden moet Strantwerpen niet onderdoen voor andere locaties, het paviljoen met zicht op het witte strand en Antwerpen werkt ook tijdens koude dagen inspirerend! Of u nu een workshop plant, een meeting, een drink, uw huwelijksfeest of een culinair diner; het team denkt met u mee! stadsstrand strantwerpen 3

 

Stadsstrand Strantwerpen events

Elk event wordt volgens uw wensen en doelen op maat uitgewerkt. Strantwerpen is vlot bereikbaar, heeft voldoende gratis parking mogelijkheden en de gepaste uitstraling voor al uw happenings!

Een combinatie van Strantwerpen en Club Cabane? Wanneer uw event meer dan 250 gasten ontvangt, kan u een bezoek combineren met Club Cabane, het paviljoen vlak naast ons gelegen. Deze 2 locaties samen, vormen een sprookjesachtig geheel langs de oevers van de Schelde!
Een wit zandstrand, een warm en gezellig interieur, een professioneel ingerichte keuken, een overdekt paviljoen stadsstrand strantwerpen 4en een terras dat gedeeltelijk overkoepeld is, alle troeven zijn aanwezig om uw evenement op dit stadsstrand te organiseren!
De zomerse sfeer, die Stadsstrand Strantwerpen typeert, zorgt ervoor dat uw gasten direct in een ontspannen stemming zijn!

Details

Adres:
Jachthavenweg 1,
2050 Antwerpen, België
+32 3 246 60 65

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
Openingsuren seizoen 2017:
Vanaf 2016 zijn wij enkel geopend voor evenementen, zowel corporate als privaat. Verder organiseren wij op zondagen (bij mooi weer) tussen mei en september onze “secret sondays” Hou onze agenda en facebook in de gaten voor regelmatige updates!

Website:
website strantwerpen
Twitter:
https://twitter.com/strantwerpen
Facebook:
https://www.facebook.com/StrantwerpenCityBeach/
Instagram:
 https://www.instagram.com/explore/locations/271814477/

Bekijk ook:
Belgie

 

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , ,