stadsstranden_banner

Stadsstrand Vlaardingen

stadsstranden

Met Stadsstrand Vlaardingen kan Vlaardingen kan zich sinds enige tijd ook rekenen tot de gelukkige gemeenten met een stadsstrand. Stadsstrand Vlaardingen is dé plek als je eens lekker wil ontspannen met je voeten in het zand en een koud drankje in de hand als het weer mooi is.

Wat te doen bij Stadsstrand Vlaardingen

Op het Stadstrand vindt je alles wat je op Ibiza ook kan doen. Slagje kleiner wellicht en in de polder, maar dat doet vast geen afbreuk aan het zomerse gevoel! We bieden een mix van muziek, kunst en sport. Denk aan vrijmibo’s, house, dance, hiphop, trefbal, pilates, knutselen en nog veel meer.stadsstrand vlaardingen

Iedereen is helemaal vrij om te barbecuëen onder het mom van Social BBQ. Dat kan gewoon op één van onze barbecues en met je zelf meegebrachte etenswaren. Het hout of de kolen kan je bij ons kopen voor een tientje. Deel je barbecue als alle barbecues in gebruik zijn, wel zo gezellig.

Bootjes kijken

Over de Maas is het een komen en gaan van schepen. Highlights zijn natuurlijk de enorme schepen die vanuit de gehele wereld Rotterdam aan doen. Het Stadsstrand is de perfecte plek om deze kolossen aan je voorbij te zien trekken.

De vuurtoren

De historische vuurtorenkap, die voorheen als herkenbaar icoon in de Oude Haven stond, wordt uitvalsbasis voor de programmering op het Stadsstrand in Vlaardingen. Het markante object dat verwijst naar de zeevaart en de visserij staat al jaren te wachten op een nieuwe bestemming, maar is nu helemaal opgeknapt voor het Stadsstrand. Zo is er in de onderzijde een complete bar gebouwd en worden er nog steeds voorzieningen toegevoegd.

Rondom de vuurtoren ligt er zand, een bescheiden podium, een volleybalveld en divers meubilair. Hét middelpunt van het Stadsstrand en de lekkerste plek om je even niet in de stad te wanen.

Details

Adres:
Waterleidingstraat
3134 KC Vlaardingen
Pin only, huisdieren niet toegestaan

Parkeren:

Je kunt parkeren op bij Parking Hoogstraat of als er plek is bij de Wilhelminastraat

Seizoen:

Juni- Oktober

Openingstijden

Het Stadsstrand is in de regel geopend op vrijdag, zaterdag en zondag. (Bij goed weer)

Vrijdag vanaf 16.00u,
zaterdag en zondag vanaf 10.00u

Website:

https://hetstadsstrand.nl/

Menu:

Twitter:

Facebook:
https://m.facebook.com/hetstadsstrand/

Instagram:
https://www.instagram.com/stadsstrandvld

Bekijk ook:
Nieuwe maas

Tags: , , ,