stadsstranden_banner

Stadsstrand Zomerzand (Eindhoven)

stadsstranden

Wil jij samen met je vrienden genieten van een lekker kopje koffie of een zomerse koude cocktail, kom dan naar Stadsstrand Zomerzand op de Vestdijk in Eindhoven.

Waan jezelf vanaf 11 juli op de Copacabana van Eindhoven. De Vestdijk is omgetoverd tot een bijzonder en tropisch stadsstrand. Dicht bij huis krijg je het echte vakantiegevoel met witte stranden, grote palmbomen en zomerse muziekklanken. Heb jij zin om de ondergaande zon te bekijken vanaf het strand of wil jij met je voeten in het zand een biertje drinken, dat kan op stadsstrand Zomerzand!

Met de komst van Zomerzand heeft Eindhoven er weer een fantastische locatie bij gekregen om deze zomer te relaxen. Naast een verkoelend drankje kun je terecht voor bijbehorende Beachbites. Kleine lekkere hapjes, passend bij de relaxte sfeer.

stadsstrand zomerzand

Hapjes en drankjes

Een verrassend zomermenu met verkoelende dranken en smakelijke Beachbites. Met wie geniet jij van een mega-watermeloen-cockail? Het perfecte drankje als je met je vriendengroep aan het chillen bent in de strandstoeltjes.

stadsstrand zomerzand

Het idee van Stadsstrand Zomerzand

Alsof je heerlijk ligt te zonnen op een tropisch eiland, maar dan om de hoek in Eindhoven. Chillen in je strandstoel met een lekkere mojito in je hand. Of kies jij ervoor om op de 25 meter lange bank alle voorbijgangers te spotten. Één ding is zeker, je geniet met je voeten in het zand.

Nodig jij je collega’s uit voor de vrijdagmiddagborrel bij Stadsstrand Zomerzand? Of ben je moe van het shoppen en is het tijd voor ontspanning? Kom dan met je vrienden en vriendinnen heerlijk genieten van een minivakantie op het strand.

stadsstrand zomerzand

Bij mooi weer geven de palmbomen en parasols voldoende schaduw voor een koel plekje. Laat je voor de ultieme zomerse beleving helemaal in de watten leggen door de bediening. Ohja, vergeet je zonnebrandcrème en slippers niet. Er staat een verfrissend drankje voor je klaar

Details

Adres:
Vestdijk 25,
5611 CA Eindhoven
info@zomerzand.com

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Juli-Oktober 2017

Openingstijden:
Zondag t/m Donderdag
van 12.00 tot middernacht

vrijdag t/m Zondag
van 10.00 tot 02.00

Website:
http://zomerzand.com/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/zomerzand/

Instagram:

Bekijk ook:
Brabant

Tags: , , , ,