stadsstranden_banner

Stadsstrand Zwolle

stadsstranden

Met Stadsstrand Zwolle mag Zwolle mag zichzelf na steden als Berlijn, Barcelona, Parijs en Amsterdam ook officieel benoemen als stad met een écht stadsstrand. In de zomer wordt een gedeelte van het Rodetorenplein omgetoverd met wit zand, palmbomen, strandstoelen en bijbehorende Beachclub tot een waar paradijs voor alle strandliefhebbers. Het is nog niet duidelijk of dit in 2019 ook plaats vindt aangezien er problemen zijn bij de exploitant.

Mensen zijn tegenwoordig altijd druk. Ze vliegen van hot naar her. Het Stadsstrand Zwolle neemt je helemaal mee naar je eigen gezellig ontspanningsmoment. Het gevoel van: er even helemaal uit zijn, een mini vakantiegevoel! Met de komst van het Stadsstrand Zwolle heeft Zwolle er weer een fantastische locatie bijgekregen om deze zomer te vertoeven! Alleen al de ligging aan de gracht van Zwolle is uniek.

Op 10 mei is het Stadsstrand Zwolle officieel geopend. Bekijk hier de foto’s van de opening van het gloednieuwe Stadsstrand-Zwolle! Naast alle genodigden was ook wethouder Rene de Heer aanwezig om het Stadsstrand officieel te openen. Vanaf heden is Stadsstrand Zwolle dus echt officieel open voor publiek! Wanneer kom jij gezellig een hapje en een drankje doen?!

Beachclub bij Stadsstrand Zwolle

Naast het strand komt er ook een Beachclub, de Beachclub wordt het decor van een knusse, creatieve en industriële horecagelegenheid.

stadsstrand zwolle

De Beachclub voorziet je niet alleen van een heerlijk zomers drankje maar ook van één van de heerlijke BBQ Beach bits. Daarnaast biedt het je ook de mogelijkheid om bij minder weer binnen te komen relaxen en te genieten van het uitzicht over het strand. Kortom, weer of geen weer, iedereen is altijd welkom bij Stadsstrand Zwolle.

Naast al dit lekkers gaat Stadsstrand Zwolle zich ook bezighouden met het organiseren van leuke zomerse activiteiten. Onder het genot van een drankje kan je met je vrienden aanschuiven bij het kampvuur en genieten van verhalen. Het plan ligt er om een mega outdoor bioscoop te realiseren, onderuit gezakt in je strandstoel kan je genieten van de film. Er wordt een ruimte gecreëerd voor kunstprojecten waarbij diverse kunstenaars hun werk exposeren.

stadsstrand zwolle

Na al dat lekkers genuttigd te hebben heb je ook de mogelijkheid om de calorieën er weer af te trainen,

Buitensport Zwolle bootcamp zal van start gaan bij Stadsstrand Zwolle. Je hebt de mogelijkheid om bij Stadsstrand Zwolle te subben of een kano te huren. Wil je liever doorgaan met ontspanning en relaxen sluit dan aan bij de yoga of meditatie op het strand.

Niet te missen in het activiteitenprogramma is het Beach volleybal toernooi!

Details

Adres:
Rodetorenplein 1
Zwolle, Netherlands

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Niet duidelijk of seizoen 2019 doorgaat

Openingstijden:
Maandag:        Gesloten
Dinsdag:          Gesloten
Woensdag:      11:00 uur –  23:00 uur
Donderdag:     11:00 uur – 23:00 uur
Vrijdag:             11:00 uur – 01:00 uur
Zaterdag:         11:00 uur – 01:00 uur
Zondag:            11:00 uur – 01:00 uur

Website:
https://www.stadsstrand-zwolle.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/pg/StadsstrandZwolle/

Instagram:
https://www.instagram.com/stadsstrand_zwolle/

Bekijk ook:
Overijssel

Bewaren

Tags: , , , , , ,