stadsstranden_banner

Strand365 (Veldhoven)

stadsstranden

Een strand binnen? Dat kun je vinden in Veldhoven bij Strand365.Kom  gauw eens langs om te genieten van de beachclub van Strand365 met strandbar en diverse strand activiteiten zoals beachvolleybal of spannende uitdagende proeven. Het binnenstrand van Strand365 is voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden geschikt. Ben je op zoek naar actieve groepsuitjes of struin je het internet af naar ideeën voor indoor activiteiten in Brabant? Eén ding is zeker: je bent bij Strand365, het binnenstrand van Veldhoven, aan het juiste adres. Dit unieke indoor beachconcept biedt allerlei mogelijkheden, zowel voor de zakelijke als particuliere bezoeker. Waan jezelf in het buitenland op het mooie strand van de lounge- en beachclub. Strand365 is dé evenementenlocatie voor diverse strand activiteiten zoals beachsporten, bedrijfsfeesten, teambuildingactiviteiten, evenementen, bedrijfsuitjes, vergaderingen en (bedrijfs)presentaties. Ook voor particuliere groepen is Strand365 de ideale locatie voor een dagje strand met de familie of voor een (baby)borrel, vrijgezellenfeest, vriendengroepen of bruiloft.

Mogelijkheden bij Strand365

Strand365 is dé locatie voor beachsporten, bedrijfsfeesten, teambuildingactiviteiten, evenementen, bedrijfsuitjes, vergaderingen en (bedrijfs)presentaties. Ook voor particuliere groepen is het de ideale locatie voor een familiedag, (baby)borrel, vrijgezellenfeest, vriendengroepen of bruiloft.

Strandbar

Strand365 heeft eigen strandbar met een groot strandterras. Hier kun je even relaxen en genieten van een heerlijk koel (speciaal)biertje, een smaakvol glas wijn of iets lekkers van de kaart. Vanuit onze strandbar en keuken kunnen we ieder gezelschap voorzien van drankjes, lunch, borrel, iets lekkers van de kaart of gewoon wat kleine borrelhapjes.

 

 

Details

Adres:

Heerseweg 49
5504 KP Veldhoven
Tel.: 040 23 06 908

E-mail: info@strand365.nl

Parkeren en route:

Strand 365 is perfect bereikbaar, ligt vlakbij de A2/N2 en A67 in Veldhoven en slechts 5 kilometer van het stadscentrum van Eindhoven. Eindhoven Airport ligt op 10 minuten autorijden en een bushalte ligt tegenover de de locatie. Strand365 beschikt over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen.

Seizoen:

Hele jaar open

Openingstijden

Maandag: gesloten*
Dinsdag: 18.00-23.00 uur
Woensdag: 18.00-23.00 uur**
Donderdag: 18.00-23.00 uur
Vrijdag: 15.00-23.00 uur
Zaterdag: gesloten*
Zondag: gesloten*

*m.u.v. besloten of publieke evenementen
** m.u.v. kinderfeestjes

Website:

https://www.strand365.nl/

Menu:

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Strand365/

Instagram:
https://www.instagram.com/Strand365.nl/

Bekijk ook:
Eindhoven

Tags: , , , ,