stadsstranden_banner

Strandcafé De Meiden (Brielle)

stadsstranden

Strandcafé De Meiden is gelegen op een unieke locatie direct aan het Brielse Meer en biedt met zijn sfeervolle inrichting, fraai terras met eigen aanlegsteiger en buitenbar een zee aan mogelijkheden.
Terwijl vele boten u passeren geniet u van een lekkere lunch of intiem diner en natuurlijk van het uitzicht. Informeel, trendy, sfeervol en lekker eten zijn de steekwoorden. Kom een keer langs en ervaar zelf het ultieme vakantiegevoel.

Food bij Strandcafé De Meiden

Probeer eens biefstuk van de Haas of Ribeye van de grill bij de meiden maar ook oosterse lekkernijen zijn beschikbaar. Strandcafé De MeidenAanrader is bijvoorbeeld Smoor Djawa met nasi kuning in een bananeblad of Oosters buikspek. Ook kun je er smiddags terecht voor een Surinaams broodje Masala Kip.

Feesten

Bij de Meiden kun je ook terecht als je een feest gaat vieren. Het buitenterras van ruim 250m2 kan in een handomdraai overdekt en verwarmd worden mét behoud van het buitengevoel, ook in de winter

Strandcafé De Meiden verzorgt uw complete bedrijfsuitje, BBQ’s/Buffetten, groepsarrangementen en trouwerij.
Van watersportactiviteiten zoals het rondvaren in speedboten en banaan varen over het Brielse Meer, geheel verzorgde buffetten, BBQ’s of a la carte diners tot aan een spetterend feest met een zanger, dj of band naar keuze.

Brielse Meer

De vroegere rivierarm Brielse Maas was eens van belang voor de scheepvaart. Het toen zoute water staat bekend als slagveld van de ‘watergeuzen’. Nu is de Brielse Maas, beter bekend als het Brielse Meer, een fraai recreatiegebied van zo’n 800 ha. Naast de vele mogelijkheden om op het land de vrije tijd door te brengen, biedt de waterplas van 400 ha volop gelegenheid om watersport te beoefenen. Om bij het gebruik van het gebied elkaar en de natuur zo weinig mogelijk overlast te bezorgen, zijn er regels die zijn vastgelegd in wetten en verordeningen.
Het gebied is bij uitstek een watersportparadijs. Ongeveer tien kilometer lang loopt het water door het gebied met aan weerszijden op de oevers ligweiden, jachthavens, vrij toegankelijke afmeermogelijkheden, strandjes, een naturistenterrein, campings en horecagelegenheden. Het Brielse Meer is geschikt voor surfen, duiken, zeilen, zwemmen en vissen. Rondom het meer zijn wandel-, fiets- en ruiterpaden aangelegd.

Details

Adres:

Strandcafé De Meiden
Rochus Meeuwiszoonweg 10
3231 CM Brielle
Tel: 0181-412080
Mob: 06-30381337
Email:info@strandcafedemeiden.nl

Website:
http://www.strandcafedemeiden.nl/

Menu:
http://www.strandcafedemeiden.nl/pagina/hoofdgerechten/

Route:
Voor navigatie gebruik: Rochum Meeuwiszoonweg 10

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid en gratis parkeren.

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Woensdag t/m Zondag vanaf 11.30-22.30

Twitter:
https://twitter.com/demeidenbrielle/

Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Strandcafe-De-Meiden/

Instagram:

Bekijk ook:
Rotterdam

Tags: , , , , ,