stadsstranden_banner

Strandpaviljoen Dushi (Middelaar/Plasmolen)

stadsstranden

Strandpaviljoen Dushi is een strandpaviljoen aan de Mookerplas in Middelaar/Plasmolen onder Nijmegen waar men het gehele jaar terecht kan. Met ruim 300 terrasplaatsen, de unieke ligging en het oogstrelend uitzicht over de Mookerplas kan Strandpaviljoen Dushi met recht de parel van Middelaar/Plasmolen genoemd worden.

Strandpaviljoen Dushi is ook een heerlijk plekje om een kinderfeestje te houden. Partyboot met glijbaan, waterfietsen, kano’s, patat, ijs. Veel meer is er niet nodig om het een bende jeugdige waterratten naar de zin te maken.

De weersomstandigheden worden steeds extremer. Er is vastgesteld dat de maanden juli en augustus steeds vaker afwisselend erg heet (30 graden of meer) en erg nat (wolkbreuken, hevige onweersbuien) zullen zijn.

Mocht je met de extreem hoge temperaturen bij Strandpaviljoen Dushi zijn, dan kun je daar nu heerlijk even afkoelen met onze Beach Shower. Natuurlijk ook te gebruiken om af te spelen na het zwemmen.

Feesten bij Strandpaviljoen Dushi

Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of iets anders te vieren? Doe eens wat anders en huur de Partyboot van Dushi!

strandpaviljoen dushi

Deze partyboot wordt verhuurd inclusief schipper zodat alle gasten (maximaal 10 personen) gewoon kunnen feesten zonder zich zorgen te maken over het varen.
Er zijn bij het huren van deze partyboot diverse opties mogelijk. Denk aan een DJ mee aan boord die de muziek verzorgt. Of een BBQ aan boord, midden op de plas!
Op het dek is een bar aanwezig en op het dakterras kan er genoten worden van de hapjes, drankjes en het uitzicht. Voor de zwemliefhebbers is er een glijbaan aan boord waarmee je van het dakterras zo de plas in glijdt.

Welke drank- en voedselvoorraad er mee aan boord gaat voor de party, wordt bij de reservering besproken.
Bel voor een reservering of aanvullende info naar 06 1260 3203.

De ideale vertrekplek is Dushi ook voor een avontuurlijke boottocht over de Mookerplas.
Dushi heeft veel mogelijkheden om plezier te beleven aan en op het water. Je kunt er zonnen op het eigen strand, zwemmen, duiken vanaf het eigen duikplatform, waterfietsen en een gemotoriseerde boot huren waarmee je de plas kunt verkennen.
Voor het huren van een sloep of m

strandpaviljoen dushi

otorboot wordt een borg gevraagd. Als de boot Voor de Partyboot zijn er diverse opties beschikbaar. Denk aan DJ, BBQ, etc… Bel voor de mogelijkheden!

Adres:
Strandpaviljoen Dushi
Pastoorsdijk 11
6587 AP MIDDELAAR / PLASMOLEN
Telefoonnummer: 024-675 6822

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
9.00 –

Website:
http://strandpaviljoendushi.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/strandpaviljoendushi

Instagram:

Bekijk ook:
Nijmegen

Bewaren

Tags: , , , , , , , ,