stadsstranden_banner

Sunset Lounge Beachclub (Roermond)

stadsstranden

Sunset Lounge Beachclub is de beachclub aan de Roermondse Maasplassen met loungeterras, beach en strandpaviljoen.

Van April tot en met September kan men ieder jaar opnieuw genieten van een strand in de stad gelegen aan het water; de bijzonder fraaie Maasplassen. Met een hedendaags strandpaviljoen, exotisch terras en uitnodigend zandstrand is de Sunset Lounge Beachclub klaar om opnieuw duizenden loungeliefhebbers te verwelkomen.

In De Weerd aan de Noorderplas is een strandpaviljoen opgericht waar men het gevoel van een vakantie in eigen omgeving kan ervaren. Een bezoek aan Sunset Lounge is de ideale gelegenheid om iedereen tijdens de zomermaanden een ontspannen gevoel te geven. Een loungepaviljoen en strand op een uitzonderlijke locatie waar jong en oud, bezoeker en bewoner, student en starter, werkgever en werknemer kan genieten van het uitzicht, de zon en de rust in combinatie met een hapje en een drankje. Wanneer de zon ondergaat kan men genieten van een ongedwongen loungesfeer en is er ruimte voor een zomers feestje.

Wat maakt de Sunset Lounge Beachclub de moeite waard?

 • Schitterend uitzicht over de Noorderplas
 • Heerlijke zomerse gerechten en snacks
 • Verfrissende dranken en verse cocktails
 • Exclusieve locatie in De Weerd
 • Zomerse muziek in loungestijl
 • Prachtige zonsondergang
 • Zeer geschikt voor particuliere of zakelijke events
 • Relaxen op het lounge- of beachterras
 • Regelmatig live DJ’s of events

  sunset lounge beachclub stadsstranden.nl

Food & Drinks

Bij Sunset Lounge kunt u genieten van een koud glaasje fris, een lekkere koffie, een pilsje getapt of uit de fles, heerlijke wijn, sparkling prosecco en verse cocktails.
Ook het foodaanbod is uitgebreid, zodat u op alle momenten van de dag kunt genieten van zomerse gerechten en tapas uit eigen keuken. Voor ieder wat wils.

Event & Feest

sunset lounge beachclub stadsstranden.nlEen veelzijdige Beachclub aan de Roermondse Maasplassen, met een hedendaags strandpaviljoen en exotisch terras is een locatie ontstaan waar men het gevoel krijgt van vakantie in eigen regio. De locatie bewijst zich al jaren als uitstekende plek voor de meest uiteenlopende feestelijke en zakelijke aangelegenheden.  Tevens aangewezen als officiële trouwlocatie van de Gemeente Roermond. Uw ceremonie is zelfs mogelijk buiten aan het water!

Adres:
De Weerd 75,
6041 TK Roermond
085 401 9252

Seizoen:
April – Oktober

Openingstijden:
9.00-

Website:
http://sunsetlounge.nl/
Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/sunsetloungeroermond

Instagram:
https://www.instagram.com/explore/locations/15273374/sunset-lounge/

Bewaren

Tags: , , , , ,