stadsstranden_banner

Supperclub (Amsterdam)

stadsstranden

Supperclub Amsterdam is de perfecte locatie voor zowel kleine als grote evenementen. Er is plek voor totaal 545 mensen, verdeeld over twee mooie, klassieke ruimtes; la salle neige – de sneeuwwitte theaterzaal – en l’entresol – het balkon met uitzicht over de theaterzaal.

Supperclub Amsterdam heeft veel succesvolle evenementen gehost, waarvan onder andere productlanceringen, modeshows, culinaire events, presentaties, exposities en clubnachten. Er is een ervaren, creatief team dat al je wensen kan vertalen in een op maat gemaakte werkelijkheid.

Bij de Supperclub Amsterdam kun je een ongewone avond uit ervaren. Reserveer je bed of tafel en laat je tijdens een vijfgangendiner verrassen met vernieuwende dj’s, spraakmakende performances en meer… aanvang van het diner is om 20:00, maar je bent welkom om eerder te komen voor een drankje bij de cocktailbar op de begane grond.supperclub amsterdam

Supperclub Amsterdam is meer dan een restaurant, een galerie, een bar of club. het is al het bovenstaande. het is een plek waar gelijkgestemden elkaar vinden en aan het einde van de avond naar huis gaan met een verhaal.

Supperclub Amsterdam brengt je een nacht vol spektakel, van spannende food concepten, vernieuwende dj’s, spraakmakende performances, tot aan kunstzinnige visuals. iedereen speelt hier een rol en vult gedurende de avond het witte decor in.

Nadat je de zilveren deur van de oude theaterzaal instapt gaan de schoenen uit. let niet op etiquette of goede tafelmanieren. zet je bestaande (culinaire) dogma’s opzij, laat je verbazen door bekende acts of ontdek nieuw talent.

Supperclub Amsterdam Cruise

De Supperclub Amsterdam aan de singel heeft ook een varend evenbeeld: de Supperclub Cruise. Op de Supperclub Cruise dineer je op de kenmerkende witte bedden terwijl je Amsterdam ontdekt vanaf een uniek perspectief: een stadscruise over het IJ. zoek een intiem hoekje op in de romantische le bar noir, of feest tot in de late uurtjes in de bekende la salle neige. alles kan en mag hier. hier waan je je in een totaal andere wereld. met muziek door onze resident dj’s, spraakmakende performances door internationale acts en eten zoals je van supperclub gewend bent. de cruise ligt aangemeerd achter het centraal station aan steiger 14 en is vrijdag en zaterdag geopend van 19:30 tot laat.

supperclub amsterdam

Menu Supperclub Amsterdam

Een diner bij supperclub is € 69,- voor 5 gangen culinaire kunsten en bevrijdende libaties.  voor vragen over het menu kan je telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar amsterdam@supperclub.com. heb je specifieke dieetwensen of allergieën? maak dan een notitie bij het maken van de reservering.

Apt Cocktailbar

Wil je een avond bij Supperclub meemaken? de aanvang van het diner is om 20.00 uur. je bent van harte welkom om voor het diner een drankje te komen doen bij onze mystieke cocktailbar Apt.

supperclub apt amsterdam

Apt, afgeleid van apartment, is een verboren ‘New York style’ woonkamer gevestigd in het histrische Odeon gebouw. Apt is je verleidelijke home away from home waar je de avond kan beginnen met rijkelijk vloeiende cocktails of tot diep in de nacht een dansje kan wagen op de muziek van Amsterdam’s lokale DJ helden.

Details

Adres:
Singel 460,
1017 AW Amsterdam
020-344 6400

Menu:
Foodkaart
Wijnen
Cocktails

Seizoen:
Hele seizoen

Openingstijden:
19.30-04.00

Website:
http://supperclub.amsterdam/

Twitter:
https://twitter.com/supperclub_ams

Facebook:
https://www.facebook.com/amsterdamsupperclub/

Instagram:
https://www.instagram.com/supperclub_ams/

Bekijk ook:
Speciale locaties

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , ,