stadsstranden_banner

Sweet Lake Italy (Zoetermeer)

stadsstranden

Sweet Lake Italy is hét Italiaanse restaurant met aangrenzend stadsstrand gelegen onder het dak van sport, party & congrescentrum Dekker in Zoetermeer. Het sfeervolle live-cooking restaurant is geopend voor ontbijt, brunch, lunch, borrel & diner.

sweet lake italy

De kaart is een samensmelting van traditionele en trendy Italiaanse gerechten. Voor de allerkleinsten is er een aparte kaart. In combinatie met het indoor speelparadijs, bowlingbanen en escape rooms is er vertier voor iedereen. Bovendien kan er gratis geparkeerd worden voor de deur. Bij mooi weer kan er gebruik worden gemaakt van het zonovergoten terras met speeltuin, strand en buitenbar. Hier kun je terecht voor de perfecte picknick, briljante BBQ’s en fijne festivals.

Stadsstrand

Het stadsstrand, grenzend aan Sweet Lake Italy, is een steeds populairder plekje in Zoetermeer om te genieten van het aantrekkelijke voorjaars- en zomerweer, in combinatie met een verkoelend drankje, heerlijke lunch, diner en prachtig uitzicht op het water.

sweet lake italyTen opzichte van afgelopen jaren zijn er daarom ook een aantal uitbreidingen doorgevoerd om de toestroom van gasten nog beter op te vangen. Zo is de barcapaciteit verdubbeld en er zijn er tientallen extra zitplaatsen voor het diner bijgekomen. Daarbij zijn op het stadsstrand geselecteerde cocktails, zomerdrankjes en wisselende speciaalbieren op tap beschikbaar.

sweet lake italy

Sicily in the Sand

Ook dit jaar wordt het stadsstrandfestival ‘Sicily In The Sand’ gehouden. Op 13 t/m 15 juli en 24 t/m 26 augustus kunnen de slippers weer aan en de zonnebril op.

sweet lake italy

De BBQ is aan, er zijn biertjes voor de mannen en bubbels voor de dames. En de kids, die vermaken zich met de vele (water)activiteiten. Wij zorgen ervoor dat je dit jaar helemaal niet op vakantie hoeft! Bekijk voor een leuke sfeerimpressie de aftermovie van de eerste geslaagde editie vorig jaar.

Details

Adres:
Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
Tel.: 079 368 4242 (Reserveren aanbevolen)
Email: info@dekkerzoetermeer.nl

Parkeren:
Dekker Zoetermeer beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid

Route:
Vanaf de A12 neemt u de afslag Zoetermeer/ Pijnacker. U volgt richting Pijnacker over de Oostweg net zolang totdat u Dekker Zoetermeer aan uw rechterhand ziet liggen

Menu
https://sweetlakeitaly.nl/menu/

Stadsstrand seizoen:
Maart-oktober

Openingstijden:
11:00 – 23:00 uur (keuken tot 22.00)

Website:
http://www.sweetlakeitaly.nl
http://www.dekkerzoetermeer.nl

Twitter:
https://twitter.com/dekkerZM

Facebook:
https://www.facebook.com/sweetlakeitaly
https://www.facebook.com/dekkerzoetermeer

Instagram:
https://www.instagram.com/sweetlakeitaly
https://www.instagram.com/dekkerzoetermeer

Bekijk ook:
Evenementenlocaties

 

 

Tags: , , , ,