stadsstranden_banner

The Boathouse (Kralingen)

stadsstranden

The Boathouse Kralingen heeft begin april 2016 haar deuren geopend aan het strand van de Kralingse Plas in Rotterdam. Een indrukwekkend paviljoen van glas, half rond gebouwd. Dit gebouw is ingericht als splinternieuwe evenementenlocatie voor Rotterdam. De locatie leent zich bij uitstek voor zakelijke evenementen en luxe familiefeesten tot 450 personen. The Boathouse heeft een stoere en robuuste uitstraling. Hiermee is het geschikt voor een grote diversiteit aan familie en zakelijke evenementen.

Terrassentrofee heeft vrijdag 8 juli in het AD The Boathouse Kralingen een volle 9 gegeven voor haar terras. ‘Een oase van weelde gaat open voor de terrasganger die hier neerstrijkt’, zo kopte de recensent het artikel in. De sfeer, uitzicht en lunch alsmede bediening werden geroemd. Met deze score staan we in de tussenstand fier aan kop. Elke week worden er 2 terrassen bezocht voor deze trofee.

Lunchen bij the Boathouse

De lunchmogelijkheden bij The Boathouse Kralingen zijn groot. U kunt bij ons terecht voor heerlijke vis lunchgerechten van Schmidt Zeevis Originals of geniet van een salade of broodje uit onze Boathouse best gerechten selectie. Uiteraard hebben wij voor u een bijpassende wijnkaart zodat u kunt genieten van een heerlijk wijntje terwijl u uitkijkt op de Kralingse Plas

the boathouse

. U bent van harte welkom van woensdag tot en met zondag om te komen genieten van onze lunchgerechten. Wij zijn geopend van 11:00 t/m 16:00 uur en serveren Schmidt Zeevis Originals- en Boathouse best lunchgerechten.

Een Lunchtip bij the Boathouse is High Sea: een proeverij van vis; aalfilet, makreel, Schotse zalm, krabsalade, gebakken kibbeling, Butterfly garnalen, gebakken mosselen met sausjes en toast. Een gezellig lunchgerecht vanaf 2 personen.

Daarnaast staan er verschillende Schmidt Zeevis Originals op de lunchkaart, zoals een broodje gerookte makreelfilet, kreeftenbisque of Aalfilet met toast. Liever geen visgerechten?

the boathouse

Ook deze staan op de kaart; een heerlijke geitenkaassalade of een Oosters gebraden gebraden rosbiefsalade.

Evenementenlocatie The Boathouse

The Boathouse Kralingen is bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen. De modulaire opzet zorgt voor maximale flexibiliteit en geeft mogelijkheden om meerdere programma onderdelen in 1 gebouw te organiseren. De ruimtes kunnen gebruikt worden voor zakelijke evenementen zoals bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, relatieborrels of netwerkevents en kleinschalige beurzen.

De inrichting zorgt voor maximale flexibiliteit en geeft uitgebreide mogelijkheden tot maatwerkevenementen. De ruimtes kunnen modulair gebruikt worden voor een za

the boathouse

kelijk evenementen zoals:

  • Netwerkevents
  • Presentaties
  • Workshops
  • Vergaderingen/congressen
  • Teambuilding
  • Diners
  • Feesten

Als nieuwste trouwlocatie biedt The Boathouse de gelegenheid om alle momenten van deze belangrijke dag op één locatie te plannen. Dus zowel de huwelijksvoltrekking, de receptie, het diner en het feest vinden plaats onder 1 dak. Ook voor andere familie-evenementen zoals grote recepties, verjaardagen en bijzondere condoleances is de ruimte zeer passend.

Tenslotte kunt u ook  particuliere events bij The Boathouse houden, van verjaardagen tot babyshowers. Zowel overdag als ‘savonds en met een persoonlijke invulling.

 

Adres:
Langepad 51,
Rotterdam
info@theboathousekralingen.nl
Tel. Restaurant: +31 (0)10 – 20 37 827
Events: +31 (0)6 1567 0200

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
woensdag tot en met zondag geopend voor de lunch
van 11:00 – 16:00 uur.

Website:
http://www.theboathousekralingen.nl/

Twitter:
https://www.facebook.com/theboathousekralingen

Facebook:
https://www.facebook.com/theboathousekralingen

Instagram:
https://www.instagram.com/boathousekralingen/

Bekijk ook:
Evenementenlocaties

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , ,