stadsstranden_banner

The Box Amsterdam

stadsstranden

The Box Amsterdam is een evenementenlocatie anex club in Amsterdam op het bedrijventerrein Westpoort. Het biedt na een rigoureuze verbouwing onderdak aan 3000 man en de programmering zal een breed scala aan evenementen beslaan.

The Box Amsterdam heet je welkom in de mooiste evenementenlocatie van Amsterdam West. Het Black Box-uiterlijk, flexibele indeling en sublieme akoestiek, maken The BOX, in combinatie met een perfecte ligging en bereikbaarheid, tot het ideale decor voor een scala aan evenementen.

Events bij the Box Amsterdam

Er worden in the Box Amsterdam verschillende feesten georganiseerd. Dit varieerd van House en Clubfeesten tot Urban en Latinfeesten. Bekijk de agenda voor de planning van de events

Agenda van komende events bij the Box

The BOX kan op ontelbare manieren worden ingedeeld; de bestaande ruimtes kunnen makkelijk worden opgedeeld of verkleind. In zijn totaliteit biedt de locatie 3000m2 aan evenementenvloer, maar het gedeeltelijk afhuren behoort tot de mogelijkheid. Hierdoor is The BOX de perfecte keuze voor: feesten, beurzen, conferenties, presentaties, kick-offs, modeshows enz.

the box amsterdam

Sinds The BOX september 2015 haar deuren heeft geopend is zij het decor geweest van vele succesvolle publieksevenementen, beurzen en bedrijfsfeesten. The BOX is voorzien van één grote zaal voorzien van balkon en 2 trendy barren en 3 kleinere zalen.

Indeling the Box

Middels aanwezige gordijnen en hekwerk kunnen de zaal/zalen makkelijk worden gescheiden of verkleind. The BOX Amsterdam beschikt over een uitstekende geluidsset, uitgebreid lichtplan en groot mobiel podium voorzien van stage-barrieres. Een uniek en voordelig gegeven in de b2b-markt.

the box amsterdam

The BOX is bijzonder goed bereikbaar door de ligging in Amsterdam West, te midden van vele afritten van de A10, A5 en A9, maar ook met het Sloterdijk Station op loopafstand.

Unieke aspecten van The BOX:

  • Black Box locatie; 1 grote zaal en 3 kleine zalen;
  • Aanwezigheid uitgebreid lichtplan en sublieme geluidsset;
  • Mobiel podium;
  • Goede bereikbaarheid auto en OV;
  • Ruime gratis parkeergelegenheid;
  • Vrijheid qua foodcatering;
  • Ruim aanbod vaste faciliteiten.

The Box staat klaar om samen een mooie experience te creëren voor haar bezoekers.

the box amsterdam

Details

Adres:
Mekongweg 5,
1043 AE Amsterdam
Telefoon: 020-6145492

Parkeren:
Rondom de locatie zijn voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar.

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Afhankelijk van event

Website:
http://www.the-box.events/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/boxnightlife/

Instagram:
https://www.instagram.com/the_box_amsterdam/

Bekijk ook:
Clubs in Amsterdam

 

Tags: , , , , , , , , ,