stadsstranden_banner

The Coast (Monster)

stadsstranden

The Coast in het Zuidhollandse Monster is een beachhouse dat het hele het jaar rond open is. Zomer, lente, winter en herfst. Dit nieuwe Beach House is de plek voor elke strandbezoeker. The Coast biedt je een prachtig panorama-uitzicht over het strand van Kijkduin tot Hoek van Holland. Een uniek decor van zon, zee en zand! Sfeervol, ongedwongen en gastvrij – net als het voorgaande paviljoen ‘Bij Ons’.

Omgeving van The Coast

Je voelt je meteen thuis in The Coast. Thuis in een interieur dat eerlijk en authentiek is, net als de zee. Binnen, maar ook buiten op het grote terras. Parkeren is nooit een probleem op strand Molenslag in Monster. En altijd is er die verleiding die je nergens anders vindt: die van de zee. Een zee van mogelijkheden.

the coast

 

Food en drinks

The Coast is Beach house én Diner in één. Je kunt bij er lunchen, dineren. Het is genieten van bekende classics en pure gerechten. Je weet niet wat je proeft.

Om te beginnen wordt er gekozen uit de lekkerste ingrediënten en verse producten. Groenten, fruit, vlees en vis. Die worden gehaald bij leveranciers die goed bekend staan. Als het even kan zoekt men eerlijke producten. Daarom kiezen ze hier voor fairtrade, voor biologisch en voor specialiteiten van de streek.

Bent je met een grotere groep? Bij The Coast wordt gewerkt met diverse luxe arrangementen. Geniet samen met vrienden, familie of collega’s van een heerlijk ontbijt, brunch, buffet of barbecue. Deze arrangementen zijn allen op aanvraag verkrijgbaar.

Trouwen bij the Coast

Je gaat trouwen. Eerste vraag: waar gaan we het vieren? Tip van The Coast: kom naar de mooiste plek die je voor je bruiloft maar kunt wensen. De romantiek van een dagje strand, de ondergaande zon die in de zee zakt. En de glamour van The Coast, een exclusieve locatie waar je als je wilt zelfs je huwelijk officieel kunt laten voltrekken.

Feesten bij the Coast

Zin om iets te organiseren op of aan het strand? Wij ook! Wist je dat The Coast ook een ideale plek is voor allerlei feesten? Van een uitgebreide brunch, barbecueën in de zon tot een knalfeest met muziek.the coast

 

Christmas at the Coast

Op tweede kerstdag, 26 december, is the Coast geopend. Er wordt serveren deze dag een compleet kerstontbijt en kerstdiner verzorgd. Reserveer tijdelijk voor ontbijt of diner. Tussen 12.00 en 15.00 uur is men geopend voor een drankje en hapje.

Kerstontbijt

Tijdens het ontbijt wordt je ontvangen met een feestelijk glas bubbels. Vervolgens wordt een heerlijk ontbijt aan tafel geserveerd met onder andere vers gebakken broodjes, kerststol, croissants, gerookte zalm, vers gesneden vleeswaren en vers fruit.

Kerstdiner

Bij binnenkomst ontvang je een glas bubbels en een huisgemaakte lekkernij om de avond feestelijk te beginnen.
Tijdens het kerstdiner kun je je laten verrassen door het heerlijke Christmas menu.

Details

Adres:
Molenslag noordzijde (rechts)
2681 VP Monster

Menu:
Lunch
Wijn
Voorgerechten
Hoofdgerechten

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Maandag10.30 – 17.00 uur
Dinsdag10.30 – 17.00 uur
Woensdag10.30 – 17.00 uur
Donderdag10.30 – 20.30 uur*
Vrijdag10.30 – 21.00 uur*
Zaterdag10.00 – 21.00 uur*
Zondag10.00 – 20.30 uur*

Website:
http://www.thecoast.nl

Twitter:
https://twitter.com/coastthe

Facebook:
https://www.facebook.com/thecoastbeachhouse

Instagram:
https://www.instagram.com/thecoastbeachhouse/

Bekijk ook:
Zuid Holland

Tags: , , , ,