stadsstranden_banner

The Penthouse (Den Haag)

stadsstranden

The Penthouse is gesitueerd op de bovenste verdiepingen van de Haagse Toren: een werkelijk unieke locatie. Geïnspireerd op het beroemde Flatiron building uit New York.

Het restaurant ligt op een hoogte van 135 meter, zelfs hoger dan het restaurant van de Eiffeltoren. Een echt internationale en wereldse plek, met een geweldig uitzicht tot wel 45 kilometer ver.

The Penthouse is niet alleen een restaurant: verdeeld over 11 verdiepingen vindt u hier luxe business & private dining suites, The Penthouse Veranda, appartementen, kantoren en vergaderzalen.

In The Penthouse vinden regelmatig evenementen plaats: van een traditioneel kerstdiner tot aan een Big Band avond, TV opnames of verschillende feesten. Bekijk nu een aantal hoogtepunten van onze evenementen.

Sky bar

Dagelijks geopend vanaf 12:00 uur tot laat: geniet van een drankje in onze sky bar. Nespresso koffies, Ronnefeldt luxe theesmaken, een internationale wijnkaart, champagnes, gedistilleerd en natuurlijk de beroemde cocktails.the penthouse
Toegang tot de sky bar is gratis met iedere restaurant reservering of €9,- per persoon, inclusief een drankje naar keuze, als u alleen de bar bezoekt.

The Penthouse Veranda

Geniet van een heerlijke lunch of diner in onze semi-buitengelegen Penthouse Veranda op de 41e verdiepingen. Onovertroffen vergezichten, heerlijk bij een open raam!
The Penthouse Veranda is geopend in het zomerseizoen, bij goed weer.

VIP Lounges

Iets bijzonders te vieren? Trakteer uw gasten en uzelf op een unieke ervaring in een van onze VIP suites/lounges op de 40e verdieping.the penthouse

Zes Penthouse suites bieden verschillende sferen aan: van informeel tot zakelijk. De suites kunnen met elkaar verbonden worden en zo aangepast aan de grootte van de groep: van 2-200 personen.

Uitstekend geschikt voor private dining, borrels, bruiloften, jubilea of ieder ander bijzonder evenement. Neem contact op met onze sales afdeling voor een persoonlijke offerte. Die sturen we u graag binnen een paar dagen toe, of binnen een paar uur – indien noodzakelijk.

  • Private dining: diners, walking dinners, buffet diners
  • Bruiloften, inclusief de officiële ceremonie
  • Borrels, feesten en partijen
  • Privé skybox evenementen

Details

Adres:
42nd verdieping van de Haagse Toren
Rijswijkseplein 786 (naast Den Haag Centraal)
2516 LX Den Haag
070-305 1000
maitre@thepenthouse.nl

Menu:
Drinks, Cocktails & Bites
Lunch
Diner

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Sky bar: dagelijks van 12:00-23:00 uur of tot sluitingstijd van het restaurant.
Stadsbalkon en uitzichtpunt zijn geopend tijdens alle openingstijden van de sky bar.
The Penthouse restaurant: dagelijks van 12:00 – 22:00 uur of later.
Iedere zaterdagavond geopend tot ca. 00.00 uur. Vanaf 21:30 verandert de sfeer langzaam naar cocktailbar, met iets luidere muziek, bijzondere raamprojecties en natuurlijke heerlijke cocktails.

Website:
http://www.thepenthouse.nl/

Twitter:
https://twitter.com/ThePenthouseNL

Facebook:
https://www.facebook.com/ThePenthouseNL

Instagram:
https://www.instagram.com/thepenthousenl/

Bekijk ook:
Rooftop Bars

Tags: , , , , , , ,