stadsstranden_banner

Suicide Club (Rotterdam)

stadsstranden

Bij the Suicide Club wordt het  leven bij de horens gepakt en wordt alles geboden  voor de moderne urbanite. De Suicide Club is een bar op het dak van het Groot Handelsgebouw in Rotterdam waar je een prachtige nacht kunt ervaren in een sfeer van internationale allure. Naast het prachtige stedelijke landschap rondom de locatie biedt men spannend en dynamisch eten, een fantastische cocktailbar en een prachtige tuin oase midden in de stad. Manhattan is er niks bij.

Eten bij the Suicide Club

De chef-kok Freek Dekker gelooft in het vermogen om voedsel te delen. Eten in de Suicide Club is daarom een ​​sociale ervaring: jij en je gasten delen uitdagende bites op een dynamische rollercoasterrit van smaken, kleuren en presentaties. De keuken is tot 23 uur geopend – dus voel je je vrij om te genieten van een laat avondetentje.

Of je nu met je  geliefden een nachtje uitgaat, met  een zakenpartner een  afterwork drankje doet of simpelweg het prachtige uitzicht op aan buitenlandse bezoekers wilt laten zien, het menu biedt allerlei opties aan.

Drinks bij the Suicide Club

De Suicide Club heeft de beste cocktailbar in de stad, voortdurend aangevuurd door een creatief, ambitieus en toegewijd team. Met een menu samengesteld uit  originelen en herontdekte klassiekers, zet de bar alles in stelling om u te laten drinken van heerlijke cocktails en drankjes. Naast het cocktailmenu wordt namelijk ook een grote selectie aan wijnen, sterke dranken, likeuren, frisdranken en diverse bieren geboden.

suicide club

Rooftop Bar

Het dakterras van the Suicide Club is een doorlopende party gedurende de gehele zomer, een feest van de goede dingen in het leven. Uitgerust met een fantastische bar & barbecue keuken, biedt het dakterras de beste optie in Rotterdam voor een avondje uit. De rotsachtige skyline van Rotterdam komt helemaal tot aan de grote internationale haven aan de Noordzee, omringd met een grootstedelijke lichtvertoning. Het is  de enige plaats in de Rotterdam waar u op grote hoogte onder de sterren kunt dansen.

Entertainment

Cocktails & eten was tot daar aan toe. Hier stopt de Suicide Club niet, de kroon op de avond is professioneel entertainment. Men is altijd aan het kijken welke nationale en internationale entertainers gereserveerd kunnen worden, variërend van tovenaars tot vinyl-dj’s, met als enige doel u een nacht te geven die u nooit zal vergeten.

suicide club

Groepen & Catering

Als u van plan bent een bedrijfsevenement te organiseren dan denkt the Suicide Club graag met u mee om uw wensen te vervullen. Misschien wel een kantoorfeest dat sexy en elegant dient te zijn. Het  team is flexibel en creatief. Neem contact op om te laten horen hoe ze u kunnen helpen doormiddel van onderstaande gegevens.

Details

Adres:
Stationsplein 45
Rotterdam
Nederland
T: 010 8468797
E: hello@thesuicideclub.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Zondag, Woensdag en Donderdag: 16:00 / 01:00
Vrijdag en zaterdag: 16:00 / 02:00 *
Gesloten op maandag en dinsdag
* Tijdens de clubavond tot 5:00 uur

Website:
http://www.thesuicideclub.nl/

Twitter:
https://twitter.com/the_suicideclub

Facebook:
https://www.facebook.com/TheSuicideClubRotterdam

Instagram:
https://www.instagram.com/the_suicide_club_/

Bekijk ook:
Rooftops

Tags: , , ,