stadsstranden_banner

The VIP Room (Rotterdam) (Gesloten)

stadsstranden

The VIP Room was een no-nonsense club in een no-nonsense stad. In deze club was je ook een VIP zonder een banksaldo van zes nullen. Niet in het bezit van een Patek Philippe Platinum 2499 of een gouden designring met smaragd? Ook zonder mag je over de rode loper. In de populairste club van Rotterdam is iedereen even belangrijk.

In veel populaire clubs behoren bezoekers in de VIP kamers tot een zogenoemd eliteclubje. Dat is jammer want VIP vertrekken zijn juist voorzien van fijne zetels en eigen tafels met champagnekoelers. Zo ook deze VIP Room waar dit keer iedereen welkom is; een VIP beleid. Het perfecte alternatief voor de huiskamer. Bezoekers kunnen zo een eigen feestje met vrienden te creëren. Tafelhoppen is een leuke manier om vooral ‘Veel Interessante Personen’ te ontmoeten. Natuurlijk is The VIP Room ook gewoon een club waar lekker gedanst kan worden op fijne DJ sets. De tafels worden op hun wenken bediend in oriëntaalse stijl en alsof dit nog niet genoeg luxe is, biedt The VIP Room als eerste Rotterdamse club de mogelijkheid van valet parkeerservice aan, net zoals in L.A.

the vip room

The VIP Room

De drempel van The VIP Room is weliswaar laag, maar zodra bezoekers de trap naar deze basement club afdalen, komen zij in een hippe oosterse 1001 nacht sfeer terecht. Denk aan oosterse prints, zacht fluweel, zilveren details en live entertainment. Een echte eyecatcher in de ruimte is een uniek LED plafond speciaal ontworpen door DEP, interior light design. Middenin de weelderige luxe staat een speelse glijbaan, wat bezoekers eraan herinnert dat The VIP Room toch echt in down to earth Rotterdam staat.
In plaats van de bekende ‘luie’ zondag introduceert The VIP Room als enige club in Rotterdam een geheel nieuw concept: de upbeat zondag! Slapen is voor doordeweeks, in het weekend draait het om feest. Elke eerste zondag van de maand vanaf 16.00 uur kan er worden genoten van live entertainment en heerlijke hapjes zoals fingerfood in een relaxte sfeer tijdens VIP- Dansant party Vips Apperativo. Slide in The VIP Room.

the vip room

VIP Tafels

Wat kost een VIP Tafel? Een VIP Table bedraagt op vrijdag 450 euro, op zaterdag 500 euro en is voor maximaal 6 personen. Hiervoor krijg je entree tot 6 personen, 1 fles sterke drank, 1 fles champagne en vers fruit. De flessen worden uiteraard (gekoeld) aan tafel gebracht. Bij elke fles Bacardi, Malibu, whisky of wodka krijgen de VIP’s 1 liter frisdrank van het huis.

In The VIP Room is iedereen een VIP. Niet in het bezit van een duur horloge of dure tas? Ook dan ben je ieder weekend van harte welk

om op de rode loper. In de populairste urban club van Rotterdam is iedereen even belangrijk. Jouw stapavond in The VIP Room nog leuker en spannender maken? Speciaal voor de vrouwelijke bezoeker heeft The VIP Room het VIP arrangement: de lady table. Een arrangement met nog meer dan alleen topservice binnen handbereik.

Adres:
The VIP Room
Stadhuisplein 39
3012 AR Rotterdam
Tijdens kantooruren: 010-4049951 (administratie)
Na kantooruren: 06-42713446 (info en VIP-tafels)
viptable@sfeerhoreca.nl

Openingstijden:
donderdag 23:00 – 04:00 uur
vrijdag 23:00 – 05:00 uur
zaterdag 23:00 – 05:00 uur
zondag 23:00 – 04:00 uur

Website:
http://www.theviproom.eu/

Twitter:
https://twitter.com/theviproomrdam/

Facebook:
https://www.facebook.com/pg/TheVIPRoomRotterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/theviproomrdam/

Bekijk ook:
Clubs in Rotterdam

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , ,