stadsstranden_banner

Twentsche Foodhal (Enschede)

stadsstranden

De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio Twente, waar je onvervalst lekker eet en drinkt, zonder poeha. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers zeven verschillende keukens voor je ingericht waar je uit kan kiezen. Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden voor je neus bereid. En omdat we het aanbod voortdurend veranderen, is elk bezoek telkens weer verrassend.

Foodbeleving

Gerechten uit alle windstreken op basis van eerlijke, lokale ingrediënten. Een ongedwongen setting waar je heerlijk kan kijken, kiezen en proeven. Als liefhebber van lekker eten en drinken kun je terecht bij ons voor lunch, borrel en diner. Je wordt telkens weer verrast door de wisselende menukaarten.

Twentsche foodhal

 

Bij de keukens van de Twentsche Foodhal kun je genieten van smaakvol en kwalitatief hoogstaand eten, zonder poeha. De ondernemers willen je graag verrassen met betaalbare, laagdrempelige foodconcepten uit de hele wereld die zijn bereid met regionale, duurzame ingrediënten. Daarnaast zijn er verschillende bars waar je drankjes kunt bestellen.

LET OP: Je kunt alleen betalen met pin bij de Twensche Foodhal.

Daddy Cool & the Rocking Kitchen

Bij Daddy Cool kun je de Indische keuken van Fraenk Christoffel ervaren. Hij is van Indische komaf en vader van drie zoons die muziek maken.twentsche foodhal

Vandaar de naam Daddy Cool & the Rocking Kitchen. Vooral de Rendang en Sateh zijn aanraders geserveerd met lontong (kleefrijst).
Menu

De Melkbus

De Melkbus is een foodconcept waarbij zuivel een hoofdrol heeft. Je kunt dan ook de lekkerste smoothies en yoghurtijs bij de Melkbus bestellen.
Menu

Little Ribhouse Texas

Little Ribhouse Texas is het kleine broertje van het succesvolle Amerikaanse Ribhouse Texas concept dat onder andere in Boekelo en Geesteren is te vinden.Twentsche Foodhal

Je kunt hier terecht voor de lekkerste gerechten van de BBQ zoals spareribs en chickenwings.
Menu

Tinkus

Bij Tinkus kun je kennis maken met de heerlijke keuken van Bolivia. Deze keuken is nog vrij onbekend in Nederland, maar nog onbekend in Nederland. Geniet onder andere van een van de lekkere pasteitjes of de Cholitas.
Menu

Foodbar Rauw

Foodbar Rauw heeft stoere gerechten die allemaal ook rauw gegeten kunnen worden want de gerechten zijn allemaal 100% vegan. Geniet onder andere van een friet van zoete aardappel of de rauw burger met kaas.
Menu

Tashiro Dim Sum

Bij Tashiro ligt de nadruk op de Dim-Sum creaties. Veganistisch gevuld met groenten en gekruid met geroosterde witte sesam “Shiro” of met kip of garnalen.Twentsche Foodhal

Geniet ook van de teriyaki-tofu geserveerd met fijn rundvlees lente-uitjes en Nishiki-rijst.
Menu: niet beschikbaar

Vaperansa’s Soulfood

Bij Vasperansa’s Soulfood worden traditionele Surinaamse gerechten in een nieuw jasje gestoken. Dit alles met behoud van de typische specerijen die kenmerkend zijn voor de Surinaamse keuken.twentsche foodhal

Geniet van Moksi Alesi, Saoto Soep of een hapjesplank met eigengemaakt gemberbier.
Menu

Organisatie Twentsche Foodhal

Jarno Bruggeman en Erik Wooldrik zijn al een paar jaar succesvol met het organiseren van de Stoer Voer foodtruckfestivals. Dat concept smaakte naar meer. Ze zagen dat het Twentse publiek behoefte heeft aan vernieuwende foodconcepten. En ook dat er aan de andere kant heel veel enthousiaste, talentvolle koks zijn die al jarenlang dromen om iets in de horeca te starten. Die twee ideeën hebben ze in de Twentsche Foodhal samengebracht.

Details

Adres:
Performance Factory
Hoge Bothofstraat 39a
7511 ZA Enschede
+3153 20 32 312
info@twentschefoodhal.nl

Menus:
Zie keukens

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Alle keukens open

Donderdag vanaf 16:00
Vrijdag vanaf 16:00
Zaterdag vanaf 12:00
Zondag vanaf 12:00

Lunchen & werken
Maandag 8:30 – 18:00
Dinsdag 8:30 – 18:00
Woensdag 8:30 – 18:00
Donderdag 8:30 – 18:00
Vrijdag 8:30 – 18:00
Zaterdag 8:30 – 18:00
Zondag 8:30 – 18:00

Website:
https://twentschefoodhal.nl/

Twitter:
https://twitter.com/twfoodhal

Facebook:
https://www.facebook.com/twentschefoodhal/

Instagram:
https://www.instagram.com/twfoodhal/

Bekijk ook:
Foodcourts

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,