stadsstranden_banner

Up West (Amsterdam)

stadsstranden

Up West Amsterdam is de nieuwe hotspot in de “Tuinen van west“. Hier kun je terecht voor een hapje, drankje en kom je om te chillen met je vrienden en familie. Het terrein in de tuinen van west is divers opgezet en bestaat uit beachclubs, loodsen en heerlijke terrassen. Plof neer in onze loungebanken, geniet van de ongedwongen sfeer, speel een potje jeu de boules of lasergame, geniet van de muziek en ontspan. Uniek, inspirerend en een tikkeltje tegendraads: UP West.

Eten en drinken bij Up West

Bij Up West wordt gewerkt met een mix van pure en duurzame ingrediënten. Bovendien werken we met zoveel mogelijk biologische producten, producten met het Beter leven-keurmerk en zijn er vegetarische en vegan opties. De kaart bestaat uit een grote verscheidenheid aan Tweede jeugd-tosti’s, verschillende burgers en snacks.

Up west food

 

De tuinen van west

De Tuinen van West is een multifunctioneel recreatiegebied waar unieke bedrijven de kans krijgen om maatschappelijk verantwoord wat moois te doen met een groot stuk grond. Hierbij streven de bedrijven naar duurzaamheid,Up west respect voor de natuur, gezond eten en de aandacht van mensen.

Loungen bij Up West

De overgang van het drukke Amsterdam naar het rustige Tuinen van West is bijna adembenemend. Het lijkt alsof alle vogels spontaan beginnen met zingen en je even uit het drukke leven stapt. De wind heeft er vrij spel door je haren en de groene weilanden lijken oneindig.Lounge up west
Het mooie aan de tuinen van West is de combinatie van oude en nieuwe landschappen, van romantiek en rafelrandjes, van kunst/cultuur, (stads)landbouw en gezonde producten, horeca, natuur en sport/recreatie. Een uniek gebied, waar je als bezoeker kunt fietsen, wandelen, eten/drinken, plukken en genieten, kijken en bewonderen.

Events

Het toffe terrein van 35.000 m2 is ruim opgezet en beschikt over diverse sfeervolle plekken. Voor kleine gezelschappen zijn loods 5 en 6 geschikt. Hier kan je vergaderen met 60 personen of een bedrijfsfeest organiseren voor 75 collega’s. De houten elementen die gebruikt worden bij de aankleding geeft de industriële setting een aangenaam gevoel welke goed past bij de Tuinen van West.

Up west amsterdam

Ben je met een groter gezelschap, kijk dan eens naar de Loods 7. Deze stoere en robuuste loods is van alle gemakken voorzien. Een grote bar, garderobe en toiletvoorzieningen biedt ruimte voor met gemak 400 personen.

Kijk tijdens de coronaverordeningen voor aanpassingen op de website.

Details

Adres:

UP West Amsterdam
Tom Schreursweg 8
1067 MC Amsterdam

bookings@upwestamsterdam.nl
t. +31(0)20-463 5850

Honden zijn welkom mits aangelijnd

Parkeren:
Het voordeel van onze Up West is dat ze meer dan 150 parkeerplaatsen voor de deur hebben. En, deze parkeerplaatsen zijn helemaal gratis. Ja, echt waar, in Amsterdam gratis parkeren.

Seizoen:
Maart – Oktober

Openingstijden:
Elke dag
Kijk tijdens de coronaverordeningen voor aanpassingen op de website.

Menu:
https://upwestamsterdam.nl/menu

Website:
https://upwestamsterdam.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/upeventsamsterdam/

Instagram:
https://www.instagram.com/upwestamsterdam/

Bekijk ook:
Amsterdam

Tags: , , , , , ,