stadsstranden_banner

Walhalla (Harderwijk)

stadsstranden

Walhalla is te vinden op het tijdelijk aangelegde Strandeiland in Harderwijk. Vlakbij het authentieke centrum en het dolfinarium van Harderwijk kun je deze hotspot vinden. De keuze voor de naam is dan ook een goede; op een zonnige dag kun je je geen betere plek wensen om te vertoeven dan bij stadsstrand Walhalla.

Hele jaar geopend

Walhalla is het hele jaar geopend, dus niet alleen in de zomer kun je er terecht om van de zon te genieten die op en ondergaat aan het water Het Wolderwijd, maar ook als de dagen korter worden en het kouder wordt kun je genieten van een kop koffie of een warme chocolademelk bij de houtkachel.walhalla

Inrichting en sfeer Walhalla

De eigenaren van Walhalla hebben er alles aan gedaan om het gezellige vakantiegevoel te creëren. Er is een groot terras aan het zandstrand en op de comfortabele stoelen kun je heerlijk ontspannen en kijken naar de zonsondergang met je tenen in het zand. walhallaHet interieur is cozy ingericht met een eclectische verzameling van meubilair waardoor je je gelijk thuis voelt. Er is een grote houtkachel met een Perzisch tapijt en sofa’s waarop je op koudere dagen plaats kunt nemen. Een grote bar en verschillende zitjes die variëren van schoolstoelen tot fauteuils.

Eten en drinken bij Walhalla

Bij Walhalla kun je terecht voor lunch of avondeten. Of het nu vlees, vis of vegetarisch is, je vind het hier. Probeer eens de Walhalla Burger met graskaas en een relish van knolselderij en rode kool. Soms staat er (rivier)kreeft op de kaart.walhalla Ook een aanrader is de rode curry met naanbrood, de Indische rendang of de stoof van paddestoelen. Eens in de zoveel tijd komt er een nieuwe kaart. Zo blijft deze plek je verrassen.

Events bij Walhalla

Naast dat je heerlijk kunt eten en drinken kun je er ook geregeld genieten van evenementen en activiteiten die er worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan Live muziek, Filmavonden of sport evenementen die op het Strandeiland of in Walhalla plaats vinden. Kijk voor de evenementen op de agenda.

Strandeiland Harderwijk

Het strandeiland heeft een tijdelijke invulling voor vijf jaar gekregen van de Gemeente Harderwijk. Het strandeiland ligt direct aan de boulevard van Harderwijk bij het Dolfinarium.walhalla Een echt stadsstrand waar iedereen zich lekker aan het water kan vermaken.Door de gevarieerde programmering en afwisselende activiteiten, is het de bedoeling dat het Strandeiland kan groeien naar de wensen en de behoeften van de inwoners en bezoekers van de stad.

Details

Adres:
Hoge brug 10
Harderwijk
0341 700 239

Parkeren:
Parkeren kan in P1 (Havendijk)

Route:
Hou in de navigatie Havendijk, Harderwijk

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Elke dag 11:00 – 0:00

Website:
http://www.walhallaharderwijk.nl

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/walhallaharderwijk/

Instagram:
https://www.instagram.com/walhalla_harderwijk/

Bekijk ook:
Flevoland

Tags: , , , , , , , ,