stadsstranden_banner

Westeinder Paviljoen (Aalsmeer)

stadsstranden

Westeinder Paviljoen is een ‘droom aan het water’ volgens velen. Op slechts tien minuten rijden van Schiphol, direct aan de Westeinderplassen, staat het Westeinder Paviljoen voor elke gelegenheid voor je klaar. Of dat nou is voor een lunch, borrel of diner in het restaurant. Door de flexibele indeling van het paviljoen zijn er talloze mogelijkheden voor zowel zakelijke groepen, bruiloften en feestelijke partijen. De keuken van het restaurant is Frans georiënteerd met een moderne twist. Westeinder Paviljoen streeft er naar om ambachtelijk, puur en goed eten te serveren voor een vriendelijke prijs.westeinder

Restaurant met terras bij Westeinder Paviljoen

Het sfeervolle terras, direct aan het water, is de trots van het restaurant. Vanaf dit terras kun je genieten van het adembenemende uitzicht over het water. De zonsondergang is vanaf deze plek ronduit spectaculair! Doordat de afels zijn voorzien van gashaarden kun je na zonsondergang lang natafelen.

westeinder

Diner

De keuken van Westeinder is veelzijdig en verrassend. Chef-kok Dimitri Jongsma staat garant voor een bijzondere kaart die veelal Frans georiënteerd is, maar met een moderne twist. Vis- en vleesgerechten wisselen elkaar af met daarnaast een aantal vegetarische gerechten. Heb je een allergie? Vermeld dit alvast bij de reservering, dan kan de keuken daar in de voorbereiding rekening mee houden. Dimitri kenmerkt zich door ambachtelijk, puur en goed eten te serveren. Hij laat zich

westeinder

inspireren door de seizoenen en de foodtrends. Naast de dinerkaart biedt Westeinder ook een ‘menu du jour’ aan. In het najaar worden de dagen  korter en na een heftig zomerseizoen krijgt alles weer zijn routine. De druk ligt dan lager waardoor de  keukenbrigade de tijd heeft om dagelijks met mooie seizoensproducten, veel plezier en passie een 5 gangen diner te creëren.

Lunch

Het Westeinder restaurant is ook geopend voor lunch. Of dit nu voor een rustige zondagmiddag is of voor een zakenlunch met een waardevolle klant, men staat ’s middags graag voor je klaar. Voor een zakelijke lunch bieden wij een speciaal business lunch menu. De à la carte lunchkaart bestaat uit salades, broodjes en warme gerechten. Zo is er voor een ieder wat wils.

Details

Adres:
Kudelstaartseweg 22
1431 GA Aalsmeer
Telefoon: 0297-364985
E-mail: info@westeinderpaviljoen.nl

Menu:
Lunch
Diner
Bar & Lounge

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
12:00 – 00:00

Website:
https://westeinderpaviljoen.nl/

Twitter:
https://twitter.com/WPaviljoen

Facebook:
https://www.facebook.com/pg/Westeinderpaviljoen/

Instagram:
https://www.instagram.com/westeinderpaviljoen/

Bekijk ook:
Paviljoen

Bewaren

Tags: , , ,