stadsstranden_banner

WetnWild (Alphen aan den Rijn)

stadsstranden

WetnWild is een beachclub en restaurant aan de Alphense Zegerplas.

Wet ‘n Wild The Social Club aan ‘het meer’ is een jonge, frisse horecagelegenheid waar je kunt onthaasten en genieten met een aanbod van onderscheidend eten, hoogstaande gastvrijheid en goed verzorgde hapjes en drankjes in een ontspannen ambiance.

Een aanwinst voor Alphen aan den Rijn is deze hotspot en velen weten deze plek al te vinden als de vaste thuisbasis om te loungen of actief te watersporten.

Eten en drinken bij WetnWild

Wet ‘n Wild biedteen wisselende kaart met verse, eerlijke producten die op creatieve wijze bereid worden door de keukenbrigade. Je kunt er terecht voor lunch en diner en het is ook mogelijk een High Tea te reserveren.wetnwild

Probeer eens de risotto of de Indiase lamscurry of geniet gewoon van een goede burger of kipsaté.

Waterski bij Wet ‘n Wild

Wet ’n Wild The Social Club biedt verschillende faciliteiten om te watersporten op de Alphense Zegerplas. Op het meer staat een linksom draaiende kabelskibaan, met een totale lengte van 780 meter, die waterskiërs en wakeboarders met een snelheid van 30 km/u voorttrekt. Zowel beginnende als gevorderde waterskiërs aan het juiste adres.wetnwild

Feesten en evenementen

Tevens worden er regelmatig leuke avonden georganiseerd zoals whisky tastings en Soul- wetnwild& Dance feesten. Ook voor bruiloften of andere privé feesten kan wet ‘n wild worden afgehuurd.

De zon hoog aan de hemel, de bruidstaart aansnijden en het glas heffen op het kersverse bruidspaar. Elkaar het jawoord geven op deze unieke en romantische locatie is mogelijk, Wet ’n Wild is namelijk een officiële trouwlocatie. In deze jonge en frisse horecagelegenheid kun je, naast het geven van het jawoord, ook terecht voor een receptie, diner en feestavond.wetnwild Het is daarnaast mogelijk om een  gezellige barbecue te organiseren  tot een chique vijf gangen diner aan toe en alles wat daar tussenin zit. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Details

Adres:
Sportlaan 5
2406 LD Alphen aan den Rijn
0172-472412

Website:
http://www.wetnwild.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Van oktober t/m maart Maandag en dinsdag gesloten

Openingstijden:
Elke dag van 12.00-22:00

Twitter:
http://www.twitter.com/WetnWild_

Facebook:
https://m.facebook.com/wetenwild

Instagram:
https://www.instagram.com/wetnwildalphen

Bekijk ook:
Waterski

Tags: , , , , , ,