stadsstranden_banner

Winter Wonderland / Restaurant Zuiderbad (Noordwijk)

stadsstranden

Winter Wonderland is het Restaurant Zuiderbad in Noordwijk in de Winter: Haal die schaatsen maar uit het vet en trek een extra dikke trui aan; winter is back in Noordwijk. Tussen 1 december en 14 januari is restaurant het Zuiderbad volledig omgetoverd tot een waar Winter Wonderland.

Terwijl je dochter haar pirouettes oefent op de ijsbaan van maar liefst 150 m2 en je zoon de kleinste kneepjes van het schaatsen onder de knie krijgt, nip jij aan de familietafel van een warme glühwein en een rijk gevulde kaasplank.

Een hapje eten na alle activiteiten? Ook dat kan! Zeker een unieke ervaring voor het hele gezin want zegt nou zelf; wie kan zeggen dat zij aan het strand, met uitzicht op zee, hebben geschaatst.

Samenzijn in Winter Wonderland

Samenzijn is in de wintermaanden natuurlijk het allerfijnst. Van knus met het hele gezin onder een dekentje op de bank en spelletjes spelen bij kaarslicht tot een lange winterse wandeling.

Heb je nog een gaatje in de agenda en ben je op zoek naar een speciale activiteit? Bij Winter Wonderland komen al jouw wensen samen. Na de eerste paar stappen op het ijs, strijk je gezamenlijk neer voor een hapje, drankje en een oud Hollands spelletje. Kies voor jenga, trekbiljart of (voor de gevorderde denker) driedimensionaal vier-op-een-rij. Liever toch die winterse wandeling? Het strand is binnen handbereik.

winter wonderland

Extra Specials

Natuurlijk mogen thema activiteiten niet ontbreken. Ben jij de slimste tijdens de winterse pubquiz of ga je straks naar huis met een auto vol bingo cadeautjes?
De Kerstman weet de schoorsteen en kerstboom van Winter Wonderland dit jaar zeker weer te vinden.

Bovendien is er speciaal voor alle basisscholen uit Noordwijk het gezellige schoolschaatsen, waarbij de hele klas zich kan uitleven op de schaats.

Kerstdiner aan zee

Feestelijk versierde kerstbomen, knisperende kaarsen, ruime keuze uit de lekkerste gerechten en de liefste familie of vrienden om je heen: hét recept voor een geslaagde kerstviering.

restaurant zuiderbad kerst

Winter Wonderland helpt daarom graag om jouw feestdagen dit jaar nog specialer te maken. Een mooi driegangen Kerstmenu voor €42,50,- per persoon of toch liever een a la carte diner of kaasfondue tijdens je Kerstdiner op 1e of 2e Kerstdag? De mogelijkheden zijn eindeloos. Geïnteresseerd? Klik hier voor de mogelijkheden!

Hollandse pot of Zwitserse kaasfondue

Na een paar actieve uurtjes op de schaats mag een lekker tussendoortje of diner niet ontbreken. Geniet van een luxe Belgische wafel en een warme kop chocolademelk of doe je tegoed aan een rijk gevulde erwtensoep.

Schuif ook aan voor het avondeten. Gezellig. De Hollandse boerenkoolstamppot of Zwitserse kaasfondue staan voor je klaar. Voor de kleintjes is er natuurlijk een kindermenu met allerlei lekkers. Met een traditionele apfelstrudel als toetje gaan jullie zeker voldaan naar huis.

winter wonderland

Vier seizoenen bij Restaurant het Zuiderbad

Zomers maar in de andere seizoenen kun je zo genieten bij Strandrestaurant Zuiderbad aan de Koningin Astridboulevard in Noordwijk. Geniet vier seizoenen lang aan zee, voor iedere gelegenheid! Met een koel glas rosé op het terras, een warme cappuccino bij de haard, een zakelijke en snelle lunch of een romantisch diner voor twee bij kaarslicht en met uitzicht op zee. De kaart met seizoensproducten is met zorg en passie samengesteld door de chef.

Details

Adres:
Koningin Astridboulevard 104
2202 BD Noordwijk
Telefoon: 071-3620551

Menu:
Menukaart Kerst

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:

icon zomer Zuiderbad Noordwijk
Zomer
27 februari – oktober
icon zinter Zuiderbad Noordiwjk
Winter
november – februari
Maandag – woensdag9:30 – 0:0010:00 – 18:00
Donderdag- zondag9:00 – 0:009:30 – 0:00

Website:
http://www.zuiderbad.nl/
http://noordwijkwinterwonderland.nl/

Twitter:
https://twitter.com/NoordwijkWWL

Facebook:
https://www.facebook.com/noordwijkwinterwonderland
https://www.facebook.com/zuiderbad/

Instagram:
https://www.instagram.com/noordwijk_winter_wonderland/

Bekijk ook:

Noordwijk

Tags: , , ,