stadsstranden_banner

Woody’s (Holten)

stadsstranden

Woody’s is een restaurant en loungeplek op de Holterberg in Overijssel. Woody’s is alleen al vanwege de bijzondere omgeving een bezoekje waard. Het is namelijk te bereiken via een rit vanuit Nijverdal naar Holten over de Sallandse Heuvelrug. Een bosrijke omgeving met indrukwekkende vergezichten. Woody’s heeft een groot terras en is geschikt voor jong en oud voor een drankje, lunch of diner.

Inrichting en terras

De inrichting van Woody’s heeft iets weg van een Amerikaanse Lodge. Binnen is een grote bar met schijven van boomstammen als decoratie en er zijn houtaccenten die de bosrijke omgeving benadrukken. Om lekker te ontspannen is er een haard met comfortabele feauteuils om tijdens de koudere dagen lekker te ontspannen met een warme chocolademelk.

woody's holten

Tijdens zonnige dagen is het heerlijk vertoeven op het terras waarbij er naast de normale tafels en stoelen ook loungebanken zijn die tegen het pand aan geplaatst zijn. Er is verder een speeltuin voor de kinderen.

woody's

Food & Drinks bij Woody’s

De menukaart van Woody’s heeft onder andere een heerlijke rib-eye op de kaart als echte aanrader. Daarnaast diverse soorten hamburgers, grote en kleine salades en een uitgebreide keuze aan pannenkoeken.

Voor de grote trek is er de XXL hamburger, een megahamburger op een megabroodje.
Naast de normale en XXL burgers zijn er onder andere een Vegetarische Burger, Italiaanse Burger en Woody’s Hot & Spicy Burger.

woody's

Voor kinderen heeft Woody’s (m.u.v. zondag) een kindermenukaart.
Op zondag is er voor de kinderen een “Sunday Funday Kidsbuffet”.

Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

De Sallandse Heuvelrug tussen Hellendoorn en Holten is een gebied met on-Nederlandse vergezichten over grote golvende heidevelden en uitgestrekte bossen.

woody's

De huidige aanblik van het gebied is vooral in de laatste eeuwen ontstaan. Zandverstuivingen, veroorzaakt door overbegrazing van heidevelden, werden begin vorige eeuw beteugeld door het aanplanten van bos. Maar ook vandaag drukt de mens nog een stempel op het gebied. Nu met als doel het landschap en de planten- en dierenwereld te behouden. Dieren die in dit gebied leven zijn o.a. hazen, konijnen, reeën en dassen.

Een aanrader is Natuurdiorama Holterberg naast Woody’s Dit natuurmuseum heeft één van de grootste collecties Europese diersoorten van Nederland en laat meer dan 1000 dieren zien. Variërend van de grootste zangvogel van Nederland, tot de enige aap die voorkomt in Europa. Bij Natuurdiorama Holterberg zijn 11 levensgrote diorama’s te zien waarbij dieren in hun natuurlijk houding staan.

Details

Adres:
Woody’s Pancakes & Steaks
Holterbergweg 11
7451 JL Holten
Telefoon: 0548-361 483
info@woodysholten.nl

Parkeren:
Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Route:
Aanrader is om vanuit de Grotestraat 285 te Nijverdal te rijden naar Woody’s omdat hierdoor je door het natuurgebied rijdt.

Menu:
Menukaart
Kindermenukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Website:
https://www.woodysholten.nl/

Twitter:
https://twitter.com/WoodysH

Facebook:
https://www.facebook.com/woodysholten

Instagram:

Bekijk ook:
Overijssel

Tags: , , , , , , , , ,