stadsstranden_banner

Yankee Doodle (Assen / Drachten)

stadsstranden

Yankee Doodle is het kindvriendelijke familie restaurant in Assen en Drachten. Uit eten gaan in een typisch Amerikaans fun restaurant wordt bij Yankee Doodle ineens een hele belevenis. Elke maand is er een nieuw Food of the World thema.

In de restaurants in Assen en Drachten kun je eten in typisch Amerikaanse thema’s en wordt uit eten gaan ineens een belevenis voor het hele gezin. De live-grill is het centrum van het buffet, hier worden a la minute heerlijke gerechten gegrild. De restaurants zijn ook geschikt om met vrienden en/of families uitjes en arrangementen te organiseren zoals bijv: Bowlen, Lasergame, Paintball of Escape Rooms.

Regelmatig organiseert Yankee Doodle ook thema-avonden zoals een Magic Night, Halloween, Valentijn, Frozen-weekend, Minons-weekend en nog veel meer! Jemag net zo vaak langs het buffet kunt gaan als je wilt. Er is voor ieder wat wils en de koks grillen en bereiden a la minute het vlees, vis en vegetarische gerechten.

Buffet Yankee Doodle

In de buffetrestaurants in Assen en Drachten kunt u lekker eten en drinken voor een vaste prijs! Vanaf €25,95 kunt u al genieten van onze heerlijke gerechten en kinderen betalen €1.75 per levensjaar. Bij Yankee Doodle Assen en Drachten is every day, fun day.

yankee doodle

 

Bij binnenkomst begeleidt een gastvrouw je naar een tafel en geeft uitleg van de vele mogelijkheden binnen het restaurant. Hierbij geven wij aan dat je zo vaak als je wilt langs het buffet kunt gaan om je bord te vullen met de lekkerste gerechten. Naast het Amerikaans buffet heeft Yankee Doodle elke maand een nieuw thema in de Food of the World corner.

Bij Yankee Doodle zijn alle frisdranken standaard bij de prijs inbegrepen. De drankjes worden aan tafel geserveerd. Voor alcoholische dranken wordt een muntensysteem gehanteerd.

yankee doodle

KidsClub

Yankee Doodle staat bekend als kindvriendelijk. Voor de kinderen zijn er op vrijdag, zaterdag en zondag nanny’s, die in de kidsclubs de kinderen kunnen schminken, met ze spelletjes spelen en gaan knutselen. De Kidsclub heeft iedere week een ander thema.

Details

Adres:
Assen
Borgstee 9
9403 TS Assen
0592 34 72 56
info@yankeedoodle.nl

Drachten
Doctor Martin Luther Kingsingel 66
9203 JC Drachten
0512 54 48 65
drachten@yankeedoodle.nl

Menu:
Buffet

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
17:00-23:00

Website:
https://www.yankeedoodle.nl/

Twitter:
https://twitter.com/assendoodle

Facebook:
https://www.facebook.com/yankeedoodlerestaurants/

Instagram:

Bekijk ook:
Themarestaurants

Tags: , , , , , , , , , , , , ,