stadsstranden_banner

Zand Zee Bar (Terschelling)

stadsstranden

Zand zee bar bij Formerum op Terschelling heeft een duidelijke aanpak en sfeer. Het is geen doorsnee strandtent, maar meer een loungerestaurant zoals je dat van Ibiza kent. Goede muziek, heerlijke verse tapas, lekkere drankjes. No nonsense, genieten van de plek, de sfeer en het eten. De beachclub heeft een mobielvrij beleid, en dat wordt streng gehandhaafd. Prettig om eens van je mobieltjes verslaving af te kicken. Deze strandtent is totaal anders dan de overige op Terschelling. Hier heerst een heerlijk ontspannen sfeer.

Eten en drinken bij Zand zee bar

Laat je verrassen door de veelzijdige menukaart, de oosterse sfeer en de lekkere muziek. Kom langs voor een goede kop koffie met gebak in de morgen, voor een smakelijke lunch op het zonnige terras in de middag of om te genieten van een heerlijk diner met uitzicht op de ondergaande zon. Er zijn diverse tapas waar je uit kan kiezen. De kleine gerechtjes zijn zeer smaakvol. Vaak invloeden van de Turkse, Marokkaanse en Indonesische keuken. De kwaliteit van de ingrediënten is goed, evenals de presentatie. Hier kunnen veel “tapas” restaurantjes nog wat van leren.

zandzeebar
Probeer eens de pittige knoflook gamba’s of probeer de haaspuntjes in rode port, zeebaars met citroen/gember boter, een patatje rendang of de kokkels van het wad gestoomd in witte wijn. Ook de bitterballen zijn een echte aanrader (te bestellen tot 16.30)
In de zomermaanden gaat ook de ‘ZZB BBQ’ open, waar je je eigen vlees en vis kunt grillen.

Inrichting en sfeer

Je kan hier heerlijk loungen op de comfortabele banken, er klinkt relaxte muziek en Ik heb hier geweldig lekker gegeten en vooral heerlijk gezeten met uitzicht op zee.

zandzeebar

Een aanrader! De mensen van de Zand zee bar steken een hoop liefde in hun zaak en dan heb ik het ook over de fantastische muziek, het (h)eerlijke eten, de fantastische bediening en natuurlijk de 1001 nacht sfeer. De inrichting is heeft een Marokkaanse ‘Marakesh’ stijl en er zijn uiterst comfortabele stoelen en zalige lounge banken.
Altijd gezellige muziek op het terras, dus echt een aanrader!

zandzeebar

Dutchtub

Bij Zand zee bar kun je op bepaalde periodes bubbelen in een Dutchtub. Dat is een soort jacuzzi waarbij je bakkes gewoon lekker in de zon tuurt terwijl je lichaam gaar stoomt in het b

ad. Romantische momenten gegarandeerd.

zandzeebar

Details

Adres:
Badweg 8
Formerum – Terschelling
0562-445 172

Parkeren:
Er is een nabijgelegen parkeerplaats. Je kunt ook de auto in Harlingen parkeren als je autovrij naar Terschelling gaat. De Stenen Man in Harlingen heeft een tarief van 6 euro per dag.

Route:
Veel mensen parkeren de auto in Harlingen in Friesland en gaan te voet of met de fiets naar Terschelling. Geef in Google Maps of Navigatie Badweg 8 in.

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Medio April – Oktober

Openingstijden:
11.00 – 18:00 (later in de zomer)

Website:
https://www.zandzeebar.nu/

Twitter:
https://twitter.com/zandzeebar

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/ZandZeeBar-Terschelling-113264022092524/

Instagram:
https://www.instagram.com/zandzeebar_terschelling/

Bekijk ook:
De wadden

Tags: , , , , , , , ,