stadsstranden_banner

Zoku (Amsterdam)

stadsstranden

Zoku is een plek waar je kan wonen, werken, ontspannen en andere mensen kunt ontmoeten. De Social Spaces zijn de perfecte plek om te werken, een maaltijd te delen of om in contact te komen met andere bewoners of mensen uit de buurt. De Zoku Loft en de Zoku Loft XL zijn flexibele woon/werkplekken, geschikt voor lange verblijven, ontworpen voor internationale zakenreizigers om comfortabel te wonen en efficiënt te werken.

Waar is ZOKU?

Zoku is in het hart van Amsterdam gevestigd in het oostelijk deel van de grachtengordel. Via een van beste toegangswegen in Amsterdam, de Weesperstraat, is het gebouw makkelijk bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Geniet van deze bruisende wijk waarin het een toegangspoort tot bedrijvigheid, cultuur, ontspanning en de lokale gemeenschap vormt.

Zoku Social Spaces

De Social Spaces zijn een – extensie van de lofts. Ze bieden een warm welkom, bruisende bar, relaxte woonkamer,  levendige woonkeuken, co-working plekken, groene dakterrassen en kas en een handige Grab & Go shop. Voor als je hunkert naar online interactie is er overal het  snelste, meest betrouwbaar en gratis Wi-Fi aanwezig. Heb je liever ‘offline’  contact , dan brengt het open ontwerp van de Social Spaces je moeiteloos in contact met andere bewoners, de stad en de lokale bevolking – eventueel met de helpende hand van één van de Sidekicks.

zoku social spaces

Ook internationaal georiënteerde locals worden met een glimlach verwelkomd. Ze komen om te genieten van de inspirerende en gezellige sfeer, om contact te maken met de bedrijvigheid van de professionals, deel te nemen aan onze evenementen of om met eigen ogen te zien of de geruchten over onze heerlijke kaasplankjes waar zijn. Het is ons doel om de internationale woonkamer van de stad te worden – één die gonst van de small talk en de diepe gesprekken.

Zoku is gericht op Global Nomads

Zoku betekent in het Japans ‘familie’ of wel ‘clan’. Het is een plek om te wonen, werken en slapen voor de Global Nomads die over de hele wereld willen werken en veel reizen. Met de service van een hotel en de dynamiek van een gezellige buurt. Het hotel is ontworpen in samenwerking met design- en architectuurbureau Concrete uit Amsterdam.

Ondanks dat het even geduurd heeft, kon Zoku in de voorbije maanden al rekenen op veel aandacht van nationale- en internationale media. Onder meer CNN, The Daily Mail en The Telegraph schreven artikelen over het hotel. Daarnaast won Zoku een Serviced Apartment Award en een Radical Innovation Award. Niet gek voor een hotel die nog geopend moest worden.

zoku

Zoku Bar & Sidekicks

De Sidekicks van Zoku  heten je van harte welkom. Zij zijn zowel internationaal georiënteerd als lokaal geworteld. Ze zijn je probleemoplosser, je persoonlijk assistent, je verbinder, je tussenpersoon en je inspirator. Ze laten je landen bij Zoku in jouw tempo en geven je snel een vaste basis in de stad zodat je met een gerust hart naar buiten kunt om op ontdekking te gaan.

De bar serveert verse koffie, een scala aan theesmaken en een ruim assortiment voor degenen die iets sterkers zoeken. De avonden worden intiem met brood, de kaas en  wijn – die het beste tot hun recht komen als ze gedeeld worden in de woonkamer. Ontspannen met een drankje en hapje aan het einde van de dag biedt je een goede inkijk waar het bij Zoku om draait…

Groene ruimtes en rooftops

Zoku’s stedelijke karakter wordt gecombineerd met veel groen, zowel binnen als buiten. In de daktuin, inclusief kas, groeien veel van de groenten en kruiden die geserveerd worden in de woonkeuken. Je kunt er zelfs kiezen om je innerlijke boer de vrije loop te laten en zelf je handen vuil te maken – maar alleen als je dat echt leuk vindt. Je kunt ook gewoon rustig genieten van het mooie uitzicht over Amsterdam vanaf één van de twee groene dakterrassen.

zoku

(Almost) Everything Store binnen Zoku

De (Almost) Everything Store is Zoku’s‘winkelhoek’ en is uitgerust met handige producten die je misschien bent vergeten in te pakken en je helpen tijdens je verblijf in je Loft en in Amsterdam. De Grab & Go-sectie heeft gezonde snacks en volledige maaltijden. De selectie van de store zal zich voortdurend ontwikkelen terwijl Zoku blijft speuren naar de slimste en leukste producten.

Details

Adres:
Weesperstraat 105
1018 VN Amsterdam
Tel: +31 20 811 28 11

Menu:

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
24 uur

Website:
https://livezoku.com/

Twitter:
https://twitter.com/LiveZoku

Facebook:
https://www.facebook.com/livezoku

Instagram:
https://www.instagram.com/livezoku/

Bekijk ook:
Lofts

Bewaren

Tags: , , , , , ,