stadsstranden_banner

Beachclub Far Out (Zandvoort)

stadsstranden

Beachclub Far Out is een stukje Ibiza in Zandvoort. Ontspan op de diverse loungeplekken bij de palmen en aan het knapperende haardvuur bij Far Out en waan je Far Out in Ibiza. Na een brand in het verleden en een nieuwe eigenaar is Far Out weer helemaal terug van weggeweest. De sfeer van Ibiza wordt getroffen door de inrichting met veel hout, de loungemuziek die subtiel aanwezig is en de olijf- en palmbomen op de achtergrond.

Restaurant

Geniet van de kookkunsten van chef-kok Pieter van Far Out. Hij maakt samen met zijn assistenten de heerlijkste gerechten voor je klaar. Liefde voor koken en de mens dat kun je proeven. In het restaurant is hij de ster van de avond. Hij maakt gebruik van uitsluitend verse producten. Alle sauzen, marinades en soepen zijn huis gemaakt.
De chef bereid de heerlijkste Grill gerechten en geweldige Pasta’s. Kom Far Out snel bezoeken en ervaar het zelf. De kaart heeft een italiaanse touch uitgebreid met diverse soorten tapas, maar de vleesgerechten van de Grill stelen de show. Deze zijn dan ook echt om aan te bevelen.

beachclub far out

Feesten bij Beachclub Far Out

Velen gingen je al voor. Beachclub Far Out heeft een zeer ruime ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten, bruiloften, diners, lunches, BBQ’s en buffetten. Meer zin in een sportief evenement? Alles is mogelijk om er een spectaculaire dag van te maken! Ook evenementen als modeshows, presentaties etc. verzorgt Far Out.
Kraamfeest
Na negen maanden wachten is het eindelijk zover. Jullie kunnen van je kleine kindje gaan genieten. Bespaar jezelf de dagelijkse visite, maar laat ons je kraamfeest regelen. In onze apparte sfeervolle ruimte kun je al jullie gasten ontvangen. Wij regelen de versieringen, een prachtige kraamtaart,en zorgen dat Papa en Mama kunnen genieten van alle belangstelling voor hun kleine aanwinst. Op de mooie dagen kunnen wij het feestzaaltje open zetten zodat iedereen heerlijk van de zee kan genieten.

beachclub far out
Vergaderingen
Eens even van een serieuze zaak een gezellige middag maken met je medewerkers. Juist in een moeilijke tijd is het zo belangrijk om eens iets extra’s te doen voor u medewerkers. Trakteer ze op een lunch of diner tijdens een zakelijke bespreking. Een ontspannen sfeer zorgt in het algemeen voor betere resultaten.

Details

Adres:
Boulevard Paulus Loot 7
2042 AD ZANDVOORT
info@beachclubfarout.nl
+31 (0)23-5717170

Menu:
Lunch
Diner
Dranken

Seizoen:
Maart-Oktober

Openingstijden:
Maandag t/m Zondag van 10.00 tot 22.30
Vrijdag en Zaterdag van 10.00 tot 23.30
Zondag van 10.00 tot 23.00

Website:
http://www.beachclubfarout.nl/

Twitter:
https://twitter.com/BeachclubFAROUT

Facebook:
https://www.facebook.com/beachclubfarout

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubfarout/

Bekijk ook:
Zandvoort

Tags: , , , ,