stadsstranden_banner

Beachclub Klein Scheveningen (Lopikerkapel)

stadsstranden

Beachclub Klein Scheveningen is een beachclub aan het water in Loperikerkapel, Utrecht. Beachclub Klein Scheveningen is met zijn blauwe/witte accenten, boedha’s en palmen het plaatje van ontspanning en sfeer. Het uitzicht op het strand, de grasweide en het water zijn hierbij natuurlijk de perfecte toevoeging. Beachclub Klein Scheveningen is voorzien van een professionele geluidsinstallatie en een podium. Ideaal voor heerlijke feesten die iedereen tot in de vroege uurtjes kan vermaken! Beachclub Klein Scheveningen heeft een bar, terras en openhaard.

Beachclub Klein Scheveningen is meer dan alleen een restaurant, het is namelijk niet alleen heel gezellig, de prachtige omgeving geeft ook een heerlijk gevoel van rust en vrijheid. Op een mooie zomeravond kan je heerlijk bij de Beachclub zitten of een drankje doen op het terras.

beachclub klein scheveningen

Verder kun je bij Beachclub Klein Scheveningen ook heerlijk eten in het restaurant; zelf flyboarden; vergaderingen houden in Het Sloepje; en nog veel meer! Zelfs trouwen op het strand is bij ons mogelijk. Dus leg de drukte en chaos van de stad snel achter je.

Ontspannen bij Beachclub Klein Scheveningen

Beachclub Klein Scheveningen is een zeer stijlvolle, echte strandtent waar je bij binnenkomst direct het vakantiegevoel krijgt!
Strandtent van ontspanning en sfeer. De beachclub is voorzien van een eigen garderobe, een bar, een terras en een openhaard. Alles dat je kan hebben voor een heerlijk ontspannen middag of avond! De Beachclub is van 1 oktober tot 30 april te reserveren voor al jouw feesten.

Beachclub Klein Scheveningen heeft zijn strand in een geheel nieuw jasje gestoken. Het strand is breder en geheel opgeknapt. Zo kan iedereen genieten van het beste comfort. Het strand is een waar paradijs geworden met zijn palmbomen, luxe cabana’s en heerlijke ligbedden. In het hart van ons koude kikkerlandje zal je je even in een tropische paradijs wanen!

beachclub klein scheveningen

De strandtent zelf is af te huren voor groepen van 100 tot en met 400 personen. Wanneer wij een extra tent op het terras plaatsen, kan dit aantal verhoogd worden tot en met 700 personen. Ruimte genoeg dus!

De Beachclub is open tot 02:00 uur ’s nachts. Bekijk onze drankarrangementen. Een compleet verzorgd buffet, lunch of picknick bestellen kan bij ons ook! Neem een kijkje in onze buffetten en lees meer over de mogelijkheden.

Details

Adres:
Beachclub Klein Scheveningen
Lekdijk Oost 16-A
3412 KT Lopikerkapel
030-2430112
info@bcks.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:

Openingstijden:
Openingstijden
Maandag t/m Zondag 10.00 – 22.00
keuken van 11.00 tot 21.30

Website:
http://www.bcks.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/Beachclubkleinscheveningen/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclubkleinscheveningen/

Bekijk ook:
Utrecht

Bewaren

Tags: , , ,