stadsstranden_banner

Beachclub Puur aan de Amer (Drimmelen)

stadsstranden

Beachclub Puur aan de Amer is een lounge- en beachclub die al een tijdje geopend is in het Noord Brabantse Drimmelen. Een hotspot voor als je lekker wil loungen en clubben op het terras of bakken op het strand onder het genot van een hapje of drankje.

Locatie en omgeving

Het is even zoeken als je Beachclub Puur wilt vinden. Nogal verscholen achter de haven bij Drimmelen vind je Beachclub Puur. Drimmelen heeft verschillende beachclubs waaronder ook het chique More Itz.
Beachclub Puur aan de Amer maakt een verzorgde indruk en ziet er netjes uit. Je hebt de keuze om binnen, buiten overdekt of helemaal buiten te gaan zitten.

Beachclub Puur aan de Amer

Het meubilair wordt gekenmerkt door veel wit hout en comfortabele grijze kussens waar je lekker in weg kan zakken. De plaatsing van de palmen doen denken dat je in st Tropez zit in plaats van Noord Brabant. De omgeving van de Biesbosch biedt een mooi uitzicht zodat je even helemaal weg bent.

Restaurant

Van All You Can Eat (winterseizoen) gaan we over naar All You Can Geneat (zomerseizoen)!
Combineer de Beach Bites en stel zelf het diner samen. Samen genieten! Aanraders zijn de hamburgers of neem de nachos of de authentieke frieten. Ook qua drankjes is er ruime keus, van cappuccino tot cocktail, of een verkwikkend koud biertje aan de rand van de Amer.

Beachclub Puur aan de Amer

Events en Camping bij Beachclub Puur aan de Amer

Er worden regelmatig events gehouden bij Beachclub Puur aan de Amer. Zo zijn er muziekfeesten en DJ’s die draaien zodat de nachten lang kunnen worden aan de Amer. Daarnaast is het mogelijk om de beachclub af te huren voor huwelijken en bedrijfsfeesten. Tenslotte heeft Beachclub Puur heeft een eigen camping op het terrein. Hier kan je terecht als je langer wilt blijven op de mooie locatie met een tent, caravan of camper.

De Amer

De Amer is een rivier in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, die de voortzetting vormt van de Bergsche Maas. Het begint bij Geertruidenberg waar het water van de Donge (vanaf het zuiden) en van het Spijkerboor (vanaf het noorden) samenstromen met het water van de Bergsche Maas. De rivier is bijna twaalf kilometer lang en vormt de zuidelijke begrenzing van Nationaal Park de Biesbosch. Rivier de Amer mondt uit in het Hollands Diep. Langs de rivier vinden we de dorpen Drimmelen en Lage Zwaluwe.

Details

Adres:
Marinaweg 50
4924 AD
Drimmelen
0162 – 690 700
info@beachclubpuur.nl

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Woensdag t/m Maandag 12.00 – minimaal tot 20.00 uur. Bij lekker weer op dinsdagen wél geopend.

Website:
http://www.beachclubpuur.nl/

Twitter:
https://twitter.com/beachclubpuur

Facebook:
https://www.facebook.com/BeachclubPuur/

Instagram:
https://www.instagram.com/beachclub_puur/

Bekijk ook:
Brabant

Tags: , , , , ,