stadsstranden_banner

Bernies Beachclub (Zandvoort)

stadsstranden

Bernies Beachclub is een beachclub in Zandvoort dat wordt gekenmerkt door twee zwembaden die in het oog springen. Bernie’s Beach Club is het zusje van Bernie’s Bar & Kitchen op Circuit Zandvoort van Prins Bernhard van Oranje.

Ambiance Bernies Beachclub

Bernies Beachclub is gevestigd op de locatie waar voorheen George no 5 en Riche zaten.Deze plek doet denken aan Zuid Frankrijk. bernies beachclubDe beachclub kenmerkt zich door de ruimte, eigen parkeerplaatsen en het de connectie met de zaak aan het circuit. Bernies heeft een classy uitstraling, luxe voert de boventoon en er is goed en lekker eten. De beachclub heeft naast het strand ook twee zoetwaterzwembaden op eigen terrein.

Eten en drinken

Bernies Beachclub biedt zeven dagen in de week ontbijt, lunch en diner. Het restaurant is het hele jaar open. bernies beachclubOok besloten feesten en zakelijke bijeenkomsten kunnen hier worden gehouden. Chefkok bij Bernies is Leon Mazairac. De kaart bestaat uit beachfood en een maandelijks wisselend restaurantmenu. Leon Mazairac kondigt zijn komst aan met de woorden ‘ik hou van de zee. En dan speciaal van de Noordzee. Haar ruige pretentieloosheid wil ik terugbrengen in de keuken van Bernie’s. Iedere dag koken we hier in een schitterend kader wat alleen maar inspirerend werkt.’
Er wordt gewerkt met sublieme maar eenvoudige ingrediënten gepresenteerd op een eerlijke manier.

Op de menukaart van 2018 staat onder meer Raviolo Mer Du Nord, van bijvangst en jus van garnaaltjes, saffraan en vinaigre de jerez. Evenals Parelhoender Pinda Komkommer met Atjar van witte kool en zandwortel en geroosterde mais. Daarnaast serveert Bernie’s de hele dag door snacks en bites en tot 16 uur staan er drie broodjes op het menu. Probeer ook eens de oesters van Bernie’s!

Locatie

Bernies ligt tussen Zandvoort en Bloemendaal in. bernies beachclubBernies is ruim opgezet. Wanneer je het pad afloopt is Bernies niet te missen door de twee in het oog springende zwembaden naast de witte strandtent; niet te missen dus. De ligging is rustig en er is genoeg eigen parkeerplek. Of je nou op het strand ligt of aan het zwembad, vakantiegevoel gegarandeerd.

Details

Adres:
Boulevard Barnaart 65
2041 JA Zandvoort
Telefoon: +31235737583
E-mail: info@berniesbeachclub.com

Parkeren:
Bernie’s Beachclub heeft een eigen parkeerterrein

Route:
Geef in de navigatie Boulevard Barnaart 65 in.

Menu:
Beachmenu
Menukaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Bernie’s Beachclub is dagelijks geopend vanaf 09.00 uur voor ontbijt, lunch en diner

Website:
https://berniesbeachclub.com/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/berniesbeachclub/

Instagram:
https://www.instagram.com/berniesbeachclub/

Bekijk ook:
Zandvoort

Tags: , , , , , , , ,