stadsstranden_banner

BRET Amsterdam

stadsstranden

BRET Amsterdam is een oase in een betonnen jungle. Met zijn kenmerkende rode uitstraling geeft het grijze Sloterdijk een broodnodige impuls. Om het een gezelliger plek te maken, transformeerden we het hele plein in een weelderig groen park. En in het midden van dat park, ontstaat het als een rood hart dat leven in een grijs kantoorgebied spuit dat het ooit was.

BRET Amsterdam fungeert nu als ontmoetingsplaats voor iedereen die wil dineren, drinken, dansen, dagdromen, inspiratie opdoen en verbinding maken.

In de tussentijd startten de initiatiefnemers ook een nog ambitieuzer duurzaam project, de Tuin van Bret .

De Tuin van BRET Amsterdam

De Tuin van Bret is het eerste gebied van Amsterdam voor ondernemers en kunstenaars dat volledig is gemaakt van hergebruikt materiaal. Een circulair en ambachtelijk bedrijventerrein dat alle producten en materialen hergebruikt.

bretn amsterdam

Paviljoens worden gebouwd van zeecontainers, oude serres en zelfs een kerk en een stedelijke wijngaard staat op de planning! De Tuin van Bret wil een maximale impuls zijn van en door creatieve ondernemers met een minimale carbon footprint.

Als je je geïnspireerd voelt en deel wilt uitmaken van dit historische project, neem dan contact met Bret op. Er zijn verschillende binnen- en buitenruimten voor evenementen en ook een paar werkruimtes.

Eten en drinken bij BRET

Eerlijk eten en ambachtelijke bieren
BRET Amsterdam gelooft in eerlijkheid en duurzaamheid. Dat betekent dat de chef-koks zich concentreren op geweldige smaak en weinig afval.

Daarom werkt BRET alleen met lokale groothandels, biologische producten en boerderijen met een maximaal dierenwelzijn.

bret

Omdat er ook een biertuin is, is het geen verrassing dat er volop de meest unieke lokale bieren van Amsterdam beschikbaar zijn. Ze houden van ambachtelijke bieren en willen die passie met je delen. Dus of je nu komt voor een drankje of een hapje, men weet altijd hoe het bijbehorende bier perfect is te combineren met het eten en omgekeerd.

Bret neemt zich voor om het afval te beperken en zoveel mogelijk energie en natuurlijke hulpbronnen te besparen waar mogelijk, om zo een zo klein mogelijke footprint te realiseren.

Details

Adres:
Orlyplein 76
1043 DP Amsterdam
(Parkeren bij Piarcoplein 1)
Tel: 0031(0)6-8487494

Menu:
Diner
Snacks
Drinks

Seizoen:
Hele jaar

Openingstijden:
Maandag van 11:00 tot 0:00 uur
Dinsdag van 11:00 tot 0:00
Woensdag 11:00 tot 0:00 uur
Donderdag van 11:00 tot 0:00 uur
Vrijdag van 11:00 tot 4:00 uur
Zaterdag 12:00 tot var
Zondag van 12:00 tot 0:00 uur

Website:
https://www.bret.bar/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/bret.amsterdam

Instagram:
https://www.instagram.com/bret_bar/

Bekijk ook:
Amsterdamse stadsstranden

Tags: , , , , , , , , , , ,