stadsstranden_banner

Club Kokomo (Groningen)

stadsstranden

Club Kokomo is een club in de binnenstad van Groningen. In 2015 kreeg club Kokomo de Nightlife Award voor beste club van Noord Nederland. Club Kokomo werd in de landelijke rangschikking tweede na de Amsterdamse Escape . Eigenaar van Club Kokomo is Bert Westerhof, die het voormalige Palace ombouwde. Westerhof is ook de man achter Paviljoen van de Dame in Paterswolde. Club Kokomo is inmiddels een begrip in Groningen. Een moderne en strakke club met de beste dj’s, bartenders en live acts.

Interieur  bij Club Kokomo

Club Kokomo bestaat uit verschillende etages die samen uit één area vormen. club kokomoHiermee krijgt onze club een uniek arena-effect waar de dansvloer het middelpunt van is. Een sfeer die je in geen andere club kan proeven.

Clubnight

Elke zaterdag organiseert Kokomo Clubnight, een avond waar veel verschillende doelgroepen in alle leeftijden op af komen. Vanuit de dj-booth is er veel interactiviteit met de gasten op de dansvloer.

Er zijn: klantgerichte bartenders, de beste dj’s, mc’s en de aantrekkelijkste danseressen.

club kokomo

Entertainment ten top! De laatste zaterdag van de maand staat in het teken van: Club Kokomo Invites. Naast de residents nodigt Club Kokomo een externe dj uit. Hiermee is de laatste zaterdag van de maand echt een hele beleving.

Donderdag Studentnight

Op donderdag presenteert Kokomo Studentnight, de avond voor studenten met hele aantrekkelijke prijzen. Bier, cocktails en bottleservice zijn op donderdag nergens goedkoper te vinden.club kokomo

Losgaan op de dansvloer, relaxen aan de bar of samen met studiegenoten of vrienden genieten op het VIP-deck. De muziek varieert van house tot aan de lekkerste urban hits. club kokomo

Daarnaast worden de dj’s regelmatig begeleidt door saxofonisten, percussionisten en andere live artiesten.

 

VIP Deck

Bij Club Kokomo is vanzelfsprekend ook een VIP deck aanwezig zoals ook bij veel andere clubs is terug te vinden. club kokomo

Tijdens Student Night op donderdag en Club Night op zaterdag zijn er verschillende tafels beschikbaar op het VIP-Deck. VIP Reserveringen geven verschillende voordelen zoals:

– VIP-entree, je hoeft dus niet in de rij te staan
– VIP-garderobe
– een eigen tafel in de VIP-area met bediening
– een fles Moët & Chandon en/of een fles buitenlands gedestilleerd met 1 liter frisdrank.

Details

Adres:
Gelkingestraat 1
9711 NA Groningen
050 313 9100

Parkeren:
Parkeren kan in Interparking Centrum, Haddingestraat 6.

Route:
Hou vanaf de parkeergarage voor de Grote Markt, waar Kokomo vlak bij ligt,de Martinitoren aan.

Agenda:
https://clubkokomo.nl/agenda

Seizoen:
Hele jaar open.

Openingstijden:
Donderdag 23.00 – 05.00
Zaterdag 23.00 – 05.00

Website:
https://clubkokomo.nl/

Twitter:
https://twitter.com/clubkokomogron

Facebook:
https://www.facebook.com/clubkokomogroningen/

Instagram:
https://www.instagram.com/clubkokomogron/

Bekijk ook:
Groningen

Tags: , , , , ,