stadsstranden_banner

Paviljoen van de Dame (Paterswolde / Groningen)

stadsstranden

Paviljoen van de Dame is een luxe beachclub en restaurant aan het mooie Paterswoldsemeer in Paterswolde, Groningen. Een unieke locatie met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Wat opvalt aan Paviljoen van De Dame is de bouwstijl, waarin veel liefde zichtbaar is voor architectuur. Aan de oevers van het Paterswoldsemeer staat het splinternieuwe pand. Het is 1200 vierkante meter groot, gestoken in een hypermodern architectonisch jasje en gebouwd op een toplocatie in Groningen. Liefhebbers noemen haar liefkozend… de Dame.

Keuken van Paviljoen van de Dame

Het restaurant vormt het bruisende hart van De Dame, met zicht op haar Chef en zijn equipe. Je kunt er à la carte lunchen of dineren van een zeer diverse menukaart. Geniet van een mooie saté van de haas of een entrecote tot oesters of verschillende bereidingen van verse kreeft. Toch liever een uitstapje naar Azië? Kies dan voor de uitgebreide sushikaart. Voor gezelschappen van 16 personen en meer is er een speciaal keuzemenu samengesteld.

paviljoen van de dame

Ook de wijnkaart van Paviljoen van de Dame biedt een verscheidenheid aan keuze. Met zorg is een mooie selectie wit, rood, rosé, maar ook non-alcoholische wijn samengesteld die je per glas kunt bestellen. Dat geldt ook voor de mooie selectie van cava’s, champagnes en ook non-alcoholische bubbels. Daarnaast is er een uitgebreide kaart met wijnen die je per fles kunt bestellen. Uiteraard kan het team van De Dame je adviseren bij je wijnkeuze zodat wijn en spijs optimaal op elkaar aansluiten.

Er is een Nederlands/Franse keuken met een Aziatisch tintje bij de Dame.
Bij de Dame is er ook de mogelijkheid om de heerlijke sushi af te halen. Zodat je ook thuis kan genieten van het heerlijke ‘vleugje Azië’ van Paviljoen van de Dame.

 

Op tijd reserveren wordt aanbevolen. Je kunt voor lunch of diner à la carte reserveren via het de website die staat bij Details. Een reservering op de dag zelf kan tot 17:00 uur online worden doorgegeven. Na 17:00 uur is het enkel mogelijk om telefonisch te reserveren voor de avond zelf. Je kunt het Paviljoen bereiken op: 050 – 30 92 934. Na je online reservering ontvang je altijd een bevestiging van De Dame.

paviljoen v dd

Loungeboot

Het is natuurlijk al goed toeven op het schitterende terras, maar soms snak je naar nét dat beetje meer luxe en comfort in een unieke setting.

Of misschien heb je wel iets bijzonders te vieren? Voor diegenen stelt De Dame haar prachtige Loungeboot beschikbaar ter verhuur. Zij biedt je gelegenheid om met een gezelschap van maximaal 12 personen de sfeer te komen proeven van alle bedrijvigheid op het Paterswoldsemeer. Een vaarbewijs is hiervoor geen vereiste.

Lobster Monday

Tenslotte staat iedere maandag van 17.00 uur tot 22.00 uur het Paviljoen van de Dame in het teken van een delicatesse: Kreeft. Maandag is dan ook Lobster Monday gedoopt bij het Paviljoen van de Dame. Voor 25 euro wordt een heerlijke gehele kreeft geserveerd. Bekijk ook de geselecteerde wijnen die de Dame hierbij serveerd.

Details

Adres:
Paviljoen van de Dame
Groningerweg 19a
9765 TA Paterswolde
Tel: 050 – 30 92 934

Menu:
Lunch
Diner
Lobster Monday
Sushi Takeaway
Wijnkaart

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
Zaak: Ma t/m zo van 10.00 uur tot middernacht
Keuken: Ma t/m zo van 12:00 – 22:00 uur

Website:
http://paviljoenvandedame.nl/

Twitter:

Facebook:
https://www.facebook.com/paviljoenvandedame/

Instagram:
https://www.instagram.com/paviljoenvandedame/

Bekijk ook:
Paterswoldsemeer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Tags: , , , , , , , ,