stadsstranden_banner

Club Red (Leeuwarden)

stadsstranden

Club Red in Leeuwarden is sinds enige tijd de hotspot in het Noorden van Nederland. Veel mensen uit het hele land weten deze plek nu al te vinden. Red, gesitueerd aan het Ruiterskwartier in Leeuwarden, staat bekend om de vele feesten en evenementen die worden georganiseerd binnen en buiten de muren van de club. Hierdoor wordt het een plek waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan en waar de muziek tot leven komt door de meesterlijke audio sound. Ook  beschikt Club Red over een zaal waarin presentaties in een luxe ambiance gegeven kunnen worden en personeelsvieringen tot een hoger niveau worden getild.

Interieur Club Red

Het interieur van Club Red kenmerkt zich zoals mag verwachten door het gebruik van veel Rood en Paars licht. Er wordt een intieme sfeer gecreëerd door het inzetten van kroonluchters en boven de dansvloer wordt de aandacht getrokken door een groot lesplafond met 1200 LEDs. Ook is er een strak vormgegeven bar en hier en daar zijn er afbeeldingen van Boeddha’s aan de wand.

club red

Artiesten en evenementen bij Club Red

Vele topartiesten hebben reeds de afsluitdijk overgestoken om zichzelf te manifesteren op georganiseerde evenementen vanuit Red. Zowel binnen als buiten de club wordt er met een scherp oog gekeken naar de kwaliteiten van de diverse artiesten die aangetrokken worden. Fedde le Grand, Chris Brown en Martin Garrix zijn een aantal namen die Red op de kaart hebben gezet.Ook worden ieder jaar  grote evenementen vanuit Red georganiseerd in de binnenstad van Leeuwarden. Bijvoorbeeld Kingsday Outdoor op het Olderhoofsterkerkhof en Leip! Festival.

club red

Beste club van Noord Nederland

Club Red is onlangs verkozen tot populairste club van Noord-Nederland, en tweede van heel Nederland na Club Air in Amsterdam. Dat is onlangs bekendgemaakt tijdens het gala van de Nightlife Awards.

Club RED wordt gerund door Danny Membre en Martin Kuijper van het succesvolle club Noa.Toen Membre nog bij Noa werkte, won die dancing twee keer (in 2009 en 2010) de Nightlife Awards.In februari 2012 kocht Kuijper een pand aan het Ruiterskwartier en begon daar Club Red. Kuijper verkoos een rol achter de schermen en Danny Membre was vanaf dat moment mede-eigenaar.

CÎROC VIP Lounge

Club Red heeft een nieuwe en superstijlvolle CÎROC VIP LOUNGE, welke in samenwerking met CÎROC Ultra Premium Vodka is ontworpen. Hierdoor zijn er 3 verschillende soorten VIP Arrangementen beschikbaar. De VIP Arrangementen zijn te reserveren via vip@red-room.nl.

club red ciroc

Details

Adres:
Club Red
Ruiterskwartier 91
8911BR Leeuwarden
info@red-room.nl

Parkeren:
Achter het Ruiterkwartier is parkeergarage Zaailand. 24 uur per dag open. Tarief Avond 19.00u tot 06.00u maximaal € 3,50. Adres: Zaailand 5 Leeuwarden

Route:
Geef bij de navigatie Zaailand 5 in om bij de parkeergarage te komen.Het Ruiterkwartier ligt om de hoek.

Agenda:
Events

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
donderdag 00:00–04:30
vrijdag 23:00–04:30
zaterdag 23:00–04:30

Website:
http://www.red-room.nl

Twitter:
https://twitter.com/clubrednl

Facebook:
https://nl-nl.facebook.com/clubREDnl/

Instagram:
https://www.instagram.com/clubrednl/

Bekijk ook:
Friesland

Tags: , , , , , , , ,