stadsstranden_banner

Havana aan Zee (Zandvoort)

stadsstranden

Havana aan Zee is een beachclub aan de Zandvoortse kust. Je kunt er heerlijk lunchen na een strand wandeling tot uitgebreid dineren met de familie. Alles is mogelijk bij Havanna aan Zee.
Het personeel zet zich altijd in met een glimlach en serveert lekkere gerechten van goede kwaliteit.

Voor ontspanning en plezier ben je bij Havana aan Zee aan het juiste adres. Geniet van de zon onder het genot van een drankje en bittergarnituur.

Sfeer

Havana is een ontspannen strandtent zonder pretenties. Relaxte lounge muziek met af en toe een stevige beat, fijne zitbanken met kussens om in weg te zakken. Het personeel is attent met af en toe een grapje hier en daar. Het eten is prima en betaalbaar.

havana aan zee

De sfeer is er ongedwongen en de meeste medewerkers  willen je het graag naar de zin maken.Je kunt een strandbedje huren voor circa 15 euro per dag als je de hele dag heerlijk op het strand comfortabel wilt ontspannen. De toiletten worden goed onderhouden en zijn schoon.

Trouwen bij Havana aan Zee

Het is mogelijk Havanna aan Zee als trouwlocatie te reserveren. Trouwen aan de kust van Zandvoort. Een geweldige locatie voor een onvergetelijke bruiloft.

BBQ bij Havana aan Zee

Iets te vieren? Een bedrijfsuitje of een verjaardag, vier het bij Havana met een overheerlijke BBQ.

havana aan zee

Route

Havana is gevestigd op het Zuiderstrand van Zandvoort op de Boulevard Paulus Loot (de laatste strandtent, nummer 1C). Wanneer u met de auto komt, kunt u het beste gebruik maken van parkeerterrein “de Zuid” (adres voor uw navigatiesysteem: Ing. Friedhoffplein 15, 2042 BN ZANDVOORT).

In Zandvoort kunt u via aanbieders Parkline, Yellowbrick en ParkMobile ook via uw mobiele telefoon voor de parkeerkosten betalen. Naast het gemak, kan betalen via de mobiel ook in de kosten schelen. U betaalt namelijk alleen voor de werkelijke parkeertijd en hoeft u niet heen en weer te lopen naar de automaat als u wat langer van onze strandtent blijft genieten!

Havana ligt op 20 minuten lopen van het NS station Zandvoort.

Details

Adres:
Boulevard Paulus Loot 1C
2042 AD Zandvoort

Menu:
Menukaart

Seizoen:
Maart – medio Oktober

Openingstijden:
9.00 uur tot 24.00 uur.

Website:
http://www.havana-zandvoort.nl/

Twitter:
https://twitter.com/havanazandvoort

Facebook:
https://www.facebook.com/HavanaZandvoort/

Instagram:
https://www.instagram.com/havanazandvoort/

Bekijk ook:
Zandvoort

Tags: , ,